2777
2789
عنوان

اگر بهش بگید اینترنتم تموم شده

259 بازدید | 11 پست

بچهاااا ی سوال!!!!

اگر به طرف مقابلتون *دو۳پ س ر*

بین حرفاتون بگید نتم تموم شده و اونم بدونه که شما مثلا ی چیز بزرگی خریدید ک بدهی دارید و قرض دارید

چی میگه بهتون؟؟ 

*البته مربوط به خودم نیست و واسه یکی از دوستام میخام*

و اینکه اصلاااا تاحالا بهش نگفته باشید فلان چیزو واسم بگیر و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که شوهر دارم ولی خب دوس پسرا معمولا حتی بیشتر از شوهر نت و شارژ میخرن😁

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

من یه بار رفتم پیشش گوشیم دستش بود داشتم اسنپ میگرفتم بعد نوشت موجودی کافی نیست البته من نقدی پرداخت میکنم همیشه

انتظار داشتم بگه خودم حساب میکنم ولی هیچی

خیلی عوضی و خسیسه😕واقعا ناراحت شدم

😂میگه خب اوکی. فعلا با هم چت نمیکنیم

اره دقیقا دوس پسرای منم قبلا اینجوری بودن 😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خسیسن دیگه

ببین شوهرمم دوس پسرم بود من براش ابمیوه اینا میخریدم یه وقتا باهم بخوریم ولی اگن نمیخرید 

بعد من فک میکردم خسیسه بعدا که باهم ازدواج کردیم فهمیدم کاملا در اشتباه بودم اصلا برا این چیزا خسیس نیس ولی اون موقع همش فک میکردم خسیسه😄😄😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره دقیقا دوس پسرای منم قبلا اینجوری بودن 😄😄😄

خب

😂میدونن که قراره با دو هزار نفر دوست بشن، و حساب میکنن میبینن که نمیصرفه برای هر کدومشون خرج کنن

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
2790
2778
2791
2779
2792