سلام بچه ها چند روزی میشه که پرنده ام سرما خورده و آبریزش بینی داره وقتی عطسه میکنه وچشماش خسته اس .چیکارش کنم چی بهش بدم که بهتر بشه ؟؟تو این مدتم جاش را گرم نگه داشتم و بهش میوه وسبزیجات دادم ولی خب زیاد علاقه نداره ونمیخوره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قناریم سرماخورده بود ،داداشم که ی زمانی پرنده نگه میداشت گفت کپسول چرک خشک کن مثل آموکسی سیلین بریز تو آبش ،دادم خوب شد ،خواستی بدی اندازه نوک قاشق چایخوری بریز تو آبش و هم بزن
قناریم سرماخورده بود ،داداشم که ی زمانی پرنده نگه میداشت گفت کپسول چرک خشک کن مثل آموکسی سیلین بریز ...
توروخدا وقتی بلد نیستین اطلاعات بیجا گزاش ندین چه قرص اموکسی سیلینی جون پرنده رو درمان نکنین از قرص اموکسی سیلین بیشتر در امانه پرندتتون تروخدا بدون اطلاعات پرنده نخرید و بدون اطلاعات هیچ داروی انسانی بهش ندین