2777
2789
عنوان

وای کمرم😫

333 بازدید | 7 پست

وقتی تو خواب میچرخم درد میگیره من از بچگی چون کف پام صاف بود و کیف سنگین مینداختم کمرم درد میکرد همیشه دیگه عادت کرده بودم روز بعد چهارشنبه سوری خواستم برم خرید صبح بیدار شدم آماده بشم کمرم درد میکرد مثل همیشه ،صورتمو شستم یکم صورتم مرطوب که شد یه عطسه کردم عطسه شدیدی نبود اما کمرم بدجور درد گرفت انگار رگش گرفت،تا همین امروز پدر بندرو در آورده ،بابام چون خودش قبلا اینطوری شده بود یکم معاینه کرد گفت یکم احتمال داره رگ سیاتیک باشه سمت چپ کمرمه دست که میزنم فشار میدم انگار سوزن سوزن میشه پا و زانوی چپم رو هم درد داده صاف میشینم درد میگیره خم باید بشینم ،ایستادم نمیتونم خم شم باید آروم چمباتمه بشینم که مثلا بتونم یه چیزی از زمین بردارم

تجربه داشتین؟حالا حتما نمیخواد راه حلی بلد باشید تجربه داشتین بگیدیا اطرافیان داشتن همچین مشکلی رو؟خواهرم هم دقیقا همینطوری شده ۱۴ سالشه😐میتونه بخاطر خشکی بدن باشه؟چون بجز مدرسه رفتن اومدن به اون صورت فعالیتی نداریم😶‍🌫️

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

گودی کمر داری؟

سوزن سوزن برای فشار ب دیسک کمرت هست

دارز بکش کمرتو صاف کن رو زمین پاتو بذار روی ی جای بلند مثل مبل ...منم دیسک دارم قبلم زیر زانو متکا می ذاشتم ولی خود زانوش مشکل پیدا کرد الان موقوع خواب کف پامو می ذارم روی مبل زانوم صافه ولی کمرم روی زمین و گودیشو صاف می کنم

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولش تاپیکتو دیدم خواستم بگم جوووووووون 😂 دیدم مشکلت خیلی جدیه حق داری 🤦

یاعلی😐😂

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 
گودی کمر داری؟ سوزن سوزن برای فشار ب دیسک کمرت هست دارز بکش کمرتو صاف کن رو زمین پاتو بذار روی ی ج ...

نمیدونم والا ولی صافی کف پا دارم ارثیه چهار پنج سالیه کفی طبی میسازن برام میندازم

چرا نمی شه پیام ها رو ویرایش کرد؟

نمیدونم والا 

2790
2778
2791
2779
2792