2777
2789
عنوان

روتین پوستی

218 بازدید | 7 پست

روتین پوستی شما چیه؟ 

من صبح ها ژل شستشوی صورت_کرم دورچشم_سرم ویتامین سی_کرم دست ساز روز دکتر_کرم ضدچروک_ضدافتاب

شب ها همین روند بجای کرم دست ساز روز ،از کرم دستساز شب استفاده میکنم ضدآفتاب هم نمیزنم دیگه

💟خدا باماست👫💟عشقمون پایدار💞

من روتین خاصی ندارم ولی برام مهمه که پوستم همیشه تمیز باشه(فقط صورت نه کل بدن)دو روز درمیون حمومم رو بیاد برم

صورتم رو هیچ وقت طولانی مدت با ارایش نمیزارم

ماسک شب میزارم رو پوستم 

هفته ای دو سه بار پیل آف میزنم واسه لایه برداری

ماسک خونگی هم زیاد استفاده میکنم 

تاثیر گذارترینش تا الان سفیده تخم مرغ که خوب کف کرده و با آب لیموی تازه قاطی می‌کنم و میزنم به صورتم و دستمال نازک میکشم روش تاثیرش برام خوشایند بوده

و ماسک ماست و جوانه گندم هم خوب بود راضی ام ازش

روانشناس آیندتونم🙃💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روتین خاصی ندارم ولی برام مهمه که پوستم همیشه تمیز باشه(فقط صورت نه کل بدن)دو روز درمیون حمومم رو ...

پوست شما چرب هست عزیزم؟

من مختلطم این روتین یکی از بهترین دکترا برام نوشته.

من پوستم از اول هم مشکل نداشت ولی برای سلامت وزیبایی پوستم دکتر اینارو گفت

پوست شما چرب هست عزیزم؟ من مختلطم این روتین یکی از بهترین دکترا برام نوشته. من پوستم از اول هم مشک ...

نه عزیزم پوست من اصلا چرب نیست یه پوست مختلط دارم

خیلی کار خوبی کردی حتما که نباید پوست ادم به مشکل بخوره که بره دکتر پوست و بهش رسیدگی کنه این روند اتفاقا باعث میشه پوستت همیشه تر و تازه بمونه و خیلی دیر تر چروک یا مشکل پوستی ایجاد بشه

روانشناس آیندتونم🙃💞
خیلییی. میگن یک سری عوارض داره ولی هم من هم داداشم داریم مصرف می‌کنیم چون واقعا ای جوش زدن خسته شدم ...

خواهر منم کلی جوش داشت ولی دکتر همین روتین منو داد با ی کرم دستساز جوشاش رفت