2821
2789
عنوان

حس ششم..

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 75 پست
حال روحی خودش چطوره؟

مثل تو زیاد بهم ریخته نیست.البته طبیعت مرده، 

اما فکرش درگیر.. حرفی ازجانبت شنیده؟

نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله  زود  حس کردم همین هفته های پیش رو

وای فداتون بشم باوز کنم دوق زده شدم 

حستون به نطر خودمم درسته چون پیام داده بودم اصلا باز نکرده بود یکی دو روز پیش دیدم باز کرده ولی چیزی نگفته ولی همین که باز کرده و بهم فک کرده حسی خوبی گرفتم 

میتونید بگید کسی که دوسش دارم چطور ادمیه ؟؟ از خصوصیات خودمم بگید

ممنونم

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
وای فداتون بشم باوز کنم دوق زده شدم  حستون به نطر خودمم درسته چون پیام داده بودم اصلا باز نکرد ...

حس میکنم مهربونی و بیشتر وقتا ذوقتونشون میدی،دختر تودلبرویی هستی و خوش خنده..نمی‌دونم چرا حس کردم چال داری.. پسره هم حسم میگم دلش مهربونه اما یه کم کینه ایی و لجبازه یا شایدم منتظره که بیشتر بهش بها بدی و از پیامی که بهش دادی حس کردم قلبا خوشحال شده و ذوق کرده ولی عمرا نشون نمی ده که متوجه نشی

حس میکنم مهربونی و بیشتر وقتا ذوقتونشون میدی،دختر تودلبرویی هستی و خوش خنده..نمی‌دونم چرا حس کردم چا ...

اره من چال دارم یکم خیلی خیلی کم رو چونم 

بیشتراشو درست گفتی بالای ۸۰ ۹۰ درصد

حالا واقعا به نطرت بر میگرده به نطرتون تا اخر ماه ازش خبری میشه یا نه اوی اردیبهشت 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیکی گفتین تمرکز ندارین و گفتین امشب تگتون کنم بپرسم ازتون 🙏🙏🌺

عزیزم میشه بهم بگین به اونی که ازش خوشم میاد و دوسش دارم میرسم یا نه ؟راجب ایندم با این شخص چی حس میکنید 🙏🌱

@نویس_نویسنده  

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیکی گفتین تمرکز ندارین و گفتین امشب تگتون کنم بپرسم ازتون 🙏🙏🌺 عزیز ...

سلام عزیزم .. حس کردم بهش می‌رسی اما به سختی.. خوشبختیتون میانه هست.. یعنی نه خوبه خوب نه بشدت بد..

سلام عزیزم .. حس کردم بهش می‌رسی اما به سختی.. خوشبختیتون میانه هست.. یعنی نه خوبه خوب نه بشدت بد..

ممنون عزیزم

زمانی توی ذهنت میاد که پا پیش بذاره؟

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

سلام عزیزم خوبی رمان مینویسی؟ اگر روبیکا دارین بگید منم عضو چنل رمانتون بشم

سلام عزیزم بله، اما فقط توی اینستا پارتگذاری میکنم

مثل تو زیاد بهم ریخته نیست.البته طبیعت مرده،  اما فکرش درگیر.. حرفی ازجانبت شنیده؟

عزیزم داستانت رو خوندم خیلی زیبا بود ممنونم ی سوال دارم وضعیت روحی علی اکبر چطوره و چه حسی بهم داره اسمم لیلا ؟ممنونم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792