2821
2789
عنوان

ضد آفتاب

262 بازدید | 16 پست

سلام خانما

لطفا راهنمایی کنید ضد آفتاب مناسب برای بهار و تابستون باید spf چند باشه تا خوب پوشش بده

خود تهرانم

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵۰ با بالا اوکیه به شرطی که هر دو ساعت تمدید بشه و به اندازه کافی بزنی اگر گردنت هم در معرض نور خورشیده ۲ و نیم بند انگشت بزن به صورت و گردنت 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
اگه بتونی هزینه کنی و پوستت چرب یا مختلط باشه ، ضد آفتابه لارو پوزای فوق العادس 

پوستم بشدت خشکه 

یکی خریدم اسمش سان شیلد با شماره ۳۰

اما یکی از دوستام گفت مناسب بهار نیست

فوق العاده کاورش بالاست

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
چرا دنبال اس پی اف بالایی؟ هیچ میدونستی اس پی اف بالا خودش مضره.  فقط وقتی دنبالش باش که تو کوی ...

نه دنبال ای پی اف بالا نیستم یکی خریدم سان شیلد ۳۰ دوستم میگفت اس پی اف بالا بزن ۳۰ اصلا بدرد نمیخوره☹️

Spf ۲۵ خیلی پایینه نه؟؟؟؟ کسی میدونه

والا من ۳۰ میزنم دوستام میگن به درد نمیخوره بالا بزن☹️😔