2777
2789
عنوان

لازانیا 🙂🙂🙂🙂

194 بازدید | 13 پست

دلم لازانیا میخاد یه لازانیای خیلی خیلی خوشمزه ‌.ورق هاشو گرفتم نوشته فقط سه دقیقه تو آب ملایم بزارین .

میشه بگین چطور درست کنم برای افطار ؟؟؟؟؟؟اگه بلدین بگید 🥲🥲😭😭خوشمزه بشه 

اولین باره میخام درست کنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بزن نت

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن معمولا ورقه هاش سفتن باید بیشتر تو اب بزاری بجوشه مث ماکارونی پنیرشو زیاد کن خوشمزه میشه من سس بشامل بهش نمیزنم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بستگی داره چه طعمی دوست داشته باشی من خودم واسه موادش مرغ گوشت چرخ کرده فلفل دلمه قرچ و پنیر پیتزا استفاده میکنم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی

مواد قارچ ومرغ ریش ریش یا چرخ کرده ،بریز پیاز ،فلفل دلمهگ میخاد هویج دوست داشتی بریز ج همه رو تفت بده بعد یه لایه مواد بریز یه لایه سس وپنیر پیتزا 

سس هم که کره ارد وشیر وتفت بده باهم غلیظ شد میشه سس بشامل 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

ازینا که میگه بذارید تو آب ما هم داشتیم من که مثل همون معمولا جوشوندمش آبکش کردم خوب شد همونطور بجوشون خوب میشه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

موادشم مثل ماکارونی هست، هرمخلفاتی دوست داشتی بریز مثل قارچ یا فلفل دلمه یا جعفری نخواستی هم نریز، یه لایه مواد یه لایه پنیر  سس بشامل هم اگه خواستی درست کن نریختی هم مهم نیس، 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

من بیشتر میزارم بجوشه 

سس بشامل باید درست کنی بزن نت میاره آموزشش رو 

پیاز و سرخ کن یکم بعد زردچوبه بعد گوشت چرخ کرده و بعد اونم ادویه های دیگه مثل نمک فلفل پاپریکا آویشن ادویه خود لازانیا 

هرچی هم پنیرش بیشتر باشه بنظرم خوشمزه تره 

بعد یه ورق بردار سس بشامل و مواد و پنیر بزن بهشون و بعد تاش کن

ببین پیاز ، فلفل دلمه ، سوسیس ، گوشت چرخ‌کرده ، قارچ ، رب ، سویا اگه دوست داری هرچی که دوست داری رو بردار ریز ریز کن بعد خوب تفت بده تهش یکی دوقاشق سس مایونز اضافه کن که منسجم باشه بزارشون کنار

حالا آب بزار جوش بیاد و یکم نمک اضافه کن و ورقه هارو بزار توش باید نرم بشه ولی نه خیلی زیاد از آب که کشیدی بیرون روشون آب سرد بریز 

حالا یه ظرف پیرکس نشکن بردار یه دونه ورقه بزار سس قرمز یکم روش بزن بعد پنیر پیتزا هرچی بیشتر بزنی بیشتر کش میاد ولی روغن میندازه سعی کن متوسط بریزی بعد موادی که درست کردی رو روی پنیر پیتزا بریز دوباره یه لایه دیگه تا ورقه ها تموم بشه روی آخرین ورقه پنیر پیتزا زیاد بریز بزار تو فر تا بپزه 

تموم