2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

164 بازدید | 19 پست

ی جاری دارم خیلی دلم براش میسوزه .دلم میخواد یکاری براش انجام بدم ی جوشایی کل صورتشو تا پایین گردنشو گرفتن و اصلانم نمیرن سیاهن انگار خیلی خوشگله ولی این جوشا خوشگلیشو پوشوندن هرکی از راه میرسه عجیب نگاهش میکنن و زیر گوشی حرف میزنن خودم کلی مشکل دارم اینم ک اینجوری میبینم خیلی ناراحت میشم لطفا اگه کسی میدونه اینارو باید چیکار کرد بیاد 

چ جاری مهربونی هسدی😍🤣

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما باید تو زندگیشون خوبی کنن دیگه خوبیه ک میمونه

پایدار 💜

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
جاری منم دقیقا همین مشکلو داره.تا وقتی قرص ال دی خورد پوستش عالی شد چند ماهه نمیخوره باز جوش میزنه.و ...

ببین این اصلا نمیرن این جوشا یجورین کل صورتشو گرفته خیلی وقته چندین ساله

راکوتان چیه  میشه راهنمایی کنین چون اینا جوشای عادی نیس ک برن

قرص دیگه بره از داروخانه بخره 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣