2777
2789
عنوان

آرزوی بچه

190 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دوساله اقدامم ولی باردار نشدم میشه سر سفره های افطارتون یا سر نماز و موقع دعاهاتون منم دعا کنین که این ماه امیدوار بشم بخدا خسته شدم بس که دارو خوردم و آمپول زدم...

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزمم. برای منم دعا کنید این ماه خدا حاجتمو بده :) 

ماگ شیر کاکائوم                                                آرزو کنمت برآورده شدن بلدی؟                                  ⟭⟬                                            
عزیزدلم،انشالله امسال بشه بهترین سال زندگیت و دامنت سبز شه😍🥰

مرسی عزیز دلم ان شاالله کوچولوت سالم بیاد بغلت 😍❤️

عزیزم ان شاالله خدا به حق همین ماه عزیز هر چه زودتر دامنت سبز کنه و یه تو دلی سالم و صالح بهت عطا کن ...

مرسی عزیزدلم ان شاالله کوچولوتو بسلامتی بغل بگیری❤️😍

انشالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه دوستان منم دعا کنین مادر بشم ...

مرسی عزیز دلم ان شاالله تاپیک بعدی جفتمون خبر بارداریمونه❤️

مرسی عزیزدلم ان شاالله کوچولوتو بسلامتی بغل بگیری❤️😍

مممنونم عزیزم ان شاالله .برا منم دعاکنین .  منم قبلا سقط داشتم و الان بچمو از خداو حضرت فاطمه دارم انشاالله که سلامت بیاد بغلم. ان شاالله که خدا هر چی زودتر به مراد دلتون برسونتون عزیزم .

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   

عزیزم من یه روش اقدام میگم حتما امتحان کن امیدوارم نتیجه بده برات

اگه پریود و تخمک گذاری منظمی داری بعد از اتمام پریودیت یه شب در میون اقدام کن، تا دقیقا یه هفته قبل از پریودت، یه هفته قبل پریود جلوگیری داشته باش واسه من ک اینطوری جواب داد فقط حواست باشه دقیق و منظم اقدام داشته باشید و حتما هم هفته آخر جلوگیری کنید