2777
2789
عنوان

کیا عقدن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست

مشکلات و چالش های عقد زیاده اما بعد ازدواج کم میشه سعی کن مدیریت کنی احساست رو و از الانت که پیش پدر و مادرتی لذت ببری و باهاشون باشی... من خیلی درگیر بودم به حدی که ۲۴ ساعت تو اتاقم بودم و خانواده م همش گلایه می کردن الان میگم ای کاش اونوقت براشون وقت میذاشتم چون بعد ازدواج شرایطش نیست به اون صورت 

خیلی حس بدیه درکت میکنم با یه شوهر دهن بین و یه خانواده شوهر پرتوقع و بی عرضه  یعنی فقط رسم و ...

الهی نه من همسرم و خانوادش مشکلی ندارم اما هر تصمیمی گرفتم نشد تصمیم داشتم تو خونه خوب جهاز بچینم و....  الان دوساله منتظرم تالار اینا انتخاب کردم اما با یه خونه قدیمی که نمیدونم چجوری بچینمش 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات و چالش های عقد زیاده اما بعد ازدواج کم میشه سعی کن مدیریت کنی احساست رو و از الانت که پیش پدر ...

منم همونجوریم کل تایمم تو اتاقه همش زندگیم شده فکر فکر فکر اینکه چرا برا من نشد 

منم همونجوریم کل تایمم تو اتاقه همش زندگیم شده فکر فکر فکر اینکه چرا برا من نشد  

اصلا این فکرا رو بذار کنار و برا خانواده ت وقت بذار و ناراحت نباش من شدم اتفاق خاصی نیفتاد فقط خودم اذیت شدم و خانواده مم کم دیدم دلم تنگ شده مثل قبلا راحت بشینم کنارشون و گردش و مهمونی و ... ولی دیگه نمیشه زندگی متاهلی فرق می کنه البته من شهر غریبم

اصلا این فکرا رو بذار کنار و برا خانواده ت وقت بذار و ناراحت نباش من شدم اتفاق خاصی نیفتاد فقط خودم ...

😣فکر خیال نمیزاره که آدم راحت باشه گاهی میگم کاش ازدواج نمیکردم هنوز

خودمون

خب خداروشکر 

به این فکر کن که ماله خودته خانم خونه خودتی 

وقتی جهاز توش چیده شه خیلی خوشگل میشه 

خداشاهده ما اون روزی که خونه رو تحویل گرفتیم برگشتنی کم مونده بود گریه کنیم خیلی خیلی خیلی زشت بود 

سه هفته وقت گذاشتیم تمیزش کردیم حیاطشو رنگ کردیم دروازه رو رنگ کردیم دیوارای حیاط خلوت رو رنگ کردیم 

دیوارای خونه رو با وایتکس جاهای کثیفشو تمیز کردیم خیلی زحمت کشیدیم 

الان انقدر خونم خوشگله🥰

به اونایی فکر کن که مستاجرن یا تو یه اتاق خونه مادرشوهر دارن زندگی میکنن

خدا..

الهی نه من همسرم و خانوادش مشکلی ندارم اما هر تصمیمی گرفتم نشد تصمیم داشتم تو خونه خوب جهاز بچینم و. ...

من 6 ماه عقد بودم

از نامزدی در نقش کلفت خانواده شوهر اینقدر ارج قرب 

خونه بیخود گرفت ده سال اونجا بودیم

بدون مراسم و خرید 

خب خداروشکر  به این فکر کن که ماله خودته خانم خونه خودتی  وقتی جهاز توش چیده شه خیلی خوش ...

مبارکت باشه من تمیزشم کردم میدونی چجوریه 

خونه قدیمی با حیاط بزرگ حیاطش رو دوس دارم اما تو یه خونه پذیرایی رو از وسط نصف کردن با پارتیشن من نمیتونم اون پارتیشن رو در بیارم چون اگه در بیارم یه اتاق خاب کوچولو دارم فقط 

آشپزخونشم کابینت اینا نداره و فعلا شرایط زدنشم نداریم از اون نه متری آماده ها قراره بگیریم چون بعدا میکوبیم ومیسازیمش الان من این خونرو چجوری بچینم شبیه خونه عروس باشه😓تو خونمونم هیچکس درکم نمیکنه میگن اون نصف پذیرایی که جدا شده با پارتیشن رو اتاق خاب کن اینورو سالن که اونجوریم سالنم کوچیک میشه