2777
2789

بچه ها دو روزیه باد شدیدی میاد ما لوله بحاریمونو از پنجره رد کردیم 

بعدش دیشب شدهرم نگا کرد گف او لوله بخاری ک به شکلH باد برده ینی نیستش

دیگه دیشب ترسیدبم بخاریو خاموش کردیم

صب ک بلند شدم بخاطر رخترم ک کوچیکه روشنش کردم

شوهرمم نیستش چن ساعت دیگ میاد

ولی لوله گرمه مشکلی نداره ولی میترسم بخابم دیگ بیدار نشم 

دخترممم خوابه زود به زود نفساشو چک میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا واسه هیچ کس نیاره 

دوستم ب خاطر گاز گرفتگی زندگیشون نابود شد 

خیلی این مسائل  رو جدی بگیرین 

کاملا ب روش اصولی بخاری استفاده کنید 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بگو پر یا مار یکیتون بیاد پیشتون یا تو برو خونشون 

با بچه خطرناکه

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
میگن لوله گرم باشه مشکلی نداره گرمه گرمه لوله 

عیب نداره باز احتیاط شرط عقله اگه خونه مادرت نزدبکه برو  اونجا شبم به شوهرت بگو حتما بخره هرچی که افتاده بزاره سرجاش 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
خیلی هوا سرد شده اصلا امشب یخ زدیم بخدا  الان خاموش میکنم

میدونم عزیزم اکثرا شهرها سرد شده ولی چاره چیه به همسرت بگو کلاهک بگیره برای امشب روشن کنین

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)