2777
2789
عنوان

تایپک ۵

213 بازدید | 31 پست

چند ماه پیش همسایمون پدرش ب پدرم مادرش هم مادرم گفته ک من هر طور شده می خوامت 

بعد خانوادم ب من نگفتن خواهرم ب من گفت بعد چند ماه ک اره اینجوریه بعد این بنده خدا هر وقت ب من بلخند می زرد من بهش اخم می کردم می گفتم  اسگوله نگو داستان از این قراره منم وقتی فهمیدم عاشقش شدم  شما ش هم ندارم نمی دونم چیکار کنم دیشب اومده بود سمت خونه مادرش یعنی همسایه ما بعد با پدرم بودم سلام دادم فقط ب بابام سلام کرد خیلی ناراحت شدم نکنه ازم گذشته من عاشقش شدم

موندم شمارشو چجوری پیدا کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای 

شماره ش رو پیدا کنی که چی بشه خودتو کوچیک کنی 

حتما مادر و پدرت چیزی میدونن که رد کردن به شما نگفتن 

میشه پدر و مادرت رو سنگ روی یخ نکنی ابروشون رو نبری !

به مادرت بگو که خوشت اومده از طرف همین 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
 من شبا با فور اون می خوابم چجوری دنیال شمارش نباشم 

😑😑بشین سرجات دختر، یکم سرسنگین باش، قسمت باشه خودش میاد. حالا یکم صبر کن ببین برا بدست اوردنت تلاش میکنه یا نه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

[QUOTE=283224847]وای  شماره ش رو پیدا کنی که چی بشه خودتو کوچیک کنی  حتما مادر و پدرت چیزی میدونن که رد ک ...[/QUOTE

رد نکرده ک اصلا جواب نداده یکم سن دوتامون پایینه بخاطر همون گفته یکم بزرگ تر بشین من فقط می خوام باهاش دوست بشم 

[QUOTE=283224847]وای  شماره ش رو پیدا کنی که چی بشه خودتو کوچیک کنی  حتما مادر و پدرت چیزی ...

ددم دوست چی بشی اخه 

اینکارو کنی میذارتت کنار 

اون الان تو رو یه دختر باحیا و زن زندگی میبینه 

زنگ بزنی خیلی خراب میکنی گفته باشم 

اگه سنتون کمه پس صبوری کن چاره نداری 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...