2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم یه مدت داشتم دیوونه میشدم ازشک  و دودلی بعد ک مطمئن شدم حس کم بودن و سرشکستگی کردم اگ ...

من پسرام دوقلو هستن و 16 سالشونه وتو بدترین سن نمیتونم جدا بشم ولی ب سختی زندگی میکنم

پس چرا من زود متوجه میشم بالخره یه چیزی بوده بخاطر اعتماده زیادت متوجه نشدی شوهر منم دوبار خیانت کرد ...

شوهر منم یبار داشت کج میرفت نه اونجور که مثل فکر کنیم با زن اینا باشه اولش من فور کردم با زن شاید رفیق شده که بعدا شوکه شدم از چیزی که متوجه شدم حسابی گوششو پسچوندم

شوهر من کل این چند سال درحال خیانت بوده ولی من متوجه تشدم  تو از کجا متوجه شدی؟

بعضی چیزا به حس قوی بودن ادم برمیگرده بعد به مردم مونده چقدر زرنگ باشه چقدر ناشی باشه 

شما چطور متوجه شدی که بعدش کاری نکردی اخه 

بعضی چیزا به حس قوی بودن ادم برمیگرده بعد به مردم مونده چقدر زرنگ باشه چقدر ناشی باشه  شما چطو ...

من اتفاقی دیدمش و شروع کرد ب توضیح دادن حق طلاق و حضانت رو گرفتم ولی خب من پشتوانه ندارم بچه هام تو سن حساسی هستن دارم میسازم ب سختی مطمینم مث اولا خیانت نمیکنه اون موقع هر زنی میدیده بش که نمیگفته الان محتاطتر شده و واقعا نمیدونم خیانت میکنه یا نه 

بخاطر ارامش خودم دنبالش نمیرم 

من اتفاقی دیدمش و شروع کرد ب توضیح دادن حق طلاق و حضانت رو گرفتم ولی خب من پشتوانه ندارم بچه هام تو ...

خوب کاری میکنی زنایی مثل من و تو که نمیتونن طلاق بگیرن پیگیر نشن بهتره منم مثل شمام مگر اینکه با تهدید اینا گذاشت کنار بهش گفتم فقط یبار دیگه حتی شک کنم خونه ماشین و میفروشم میرم با بچه ها از این شهر دیگه من ندیدم کار خاصی کنه منجر بع شک من بشه خونه ماشینم به نام خودمه اگه بخوامم بفروشم خودش میدونه کل املاکیا و نماشگاه ماشینی ها انی برام میفروشن همه شون اشنان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز