2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست
اره والا عار نیست خیانت دیگه 

راحت پسر عمه شوهرم رفت یکی دیگه رو دستشو گرفت اورد خونه گفته دارم میگیرم به کسی ام ربطی نداره زنش بنده خدا زنگ زد پدر شوهرم دایی بیا فلانی داره از خونه منو پرت میکنه بیرون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راحت پسر عمه شوهرم رفت یکی دیگه رو دستشو گرفت اورد خونه گفته دارم میگیرم به کسی ام ربطی نداره زنش بن ...

شوهر من یه همکار داره دوتام بچه داره بعد مگس ماده ای نیس ک اززیر دستش سالم رد شده باشه 

اخه مگه میشه یعنی شکم نکردی؟؟

ن اصلا رفتارش هیچ تغییری نداشتاز نظررابطه یا دیر اومدن 

البته من بیش از اندازه بش اعتماد داشتم ولی این اخریا گاهی شماره مشکوک بش زنگ میزد

ن اصلا رفتارش هیچ تغییری نداشتاز نظررابطه یا دیر اومدن  البته من بیش از اندازه بش اعتماد داشتم ...

پس چرا من زود متوجه میشم بالخره یه چیزی بوده بخاطر اعتماده زیادت متوجه نشدی شوهر منم دوبار خیانت کرد انی متوجه شدم 

پس چرا من زود متوجه میشم بالخره یه چیزی بوده بخاطر اعتماده زیادت متوجه نشدی شوهر منم دوبار خیانت کرد ...

شوهر من کل این چند سال درحال خیانت بوده

ولی من متوجه تشدم 

تو از کجا متوجه شدی؟

شوهر من کل این چند سال درحال خیانت بوده ولی من متوجه تشدم  تو از کجا متوجه شدی؟

اول حس ششمم بعد رفتاراش بی توجهیاش بعد گوشیش و چک کردم من زود متوجه میشدم ولی نمیتونستم ثابت کنم خودشم انکار کرد.حتی یباد پیامو تو گوشیش دیدما سریع پاک کرد گفت توهم زدی 

اول حس ششمم بعد رفتاراش بی توجهیاش بعد گوشیش و چک کردم من زود متوجه میشدم ولی نمیتونستم ثابت کنم خود ...

اااای گفتی اخریا شوهر منم همینجوری میکرد و میگفت تو دیوونه شدی و شکاک برو پیش مشاور

اااای گفتی اخریا شوهر منم همینجوری میکرد و میگفت تو دیوونه شدی و شکاک برو پیش مشاور

این حس ک ادم نمیتونه ثابت کنه اون شک ادمو بدتر دیوونه میکنه منم اون موقع ها دستوپای الانو نداشتم تایه درس حسابی بهش بدم جیگرم حال بیاد

الان جدا نشدی؟؟چجور کنار اومدی؟؟بخشیدیش؟؟ادم شده؟؟

تا حد مرگ پیش رفتم زندگی میکنم ولی همیشه بش شک دارم و دنبالش نیستم ک داره چیکار میکنه ولی ارامش ندارم اصلا

تا حد مرگ پیش رفتم زندگی میکنم ولی همیشه بش شک دارم و دنبالش نیستم ک داره چیکار میکنه ولی ارامش ندار ...

من الان شک ندارم.تامرز جنون رفتم الان حس خاصی ندارم ولی مدام خودمو میخورم چون طرفمم فامیل بود مدام احساس سرشکستگی دارم پیش همه