2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری. کمککک

10612 بازدید | 41 پست

سلام دوستان تروخدا کمک کنین من خیلی گیج شدم اگه خدا بخاد میخام این ماه اواین بار اقدام کنم برای بارداری اگه خدابخاد پسر. بعد سیکل هام نامنظمه ولی همون ۳۰تا۳۲ روزه اس. الان ۱۵ سیکلم هست و کیت تخمکگذاری ک میزارم منفی هست. و روز تخمک گذاریم تقریبا ۱۹ سیکلم هست. ۴روزه دیگه‌. و الان نزدیک ۱۷روزه شوهرم تخلیه نشده گفتم نگه داره برای اقدام ک اسپرم هاش زیاد باشن بعد الان ی جا خوندم نوشته بود اگه دیر تلخیه بشن اسپرم ضعیف میشه من الان چکار کنم؟ بزارم الان تلخیه بشه و ۴روز دیگه ک تخمک گذاریمه دوباره اقدام کنم یا الان ک هنوز تخمک گذاریم نیس اقدام کنم باز ۴روزه دیگه دوباره اقدام کنم

۱۷ روز؟؟؟؟

بابا روز درمیون باید چیز بشه اسپرم تازه باشه

نگه ندارین

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که شنیدم برای پسر مرد باید دیر  ب دیر رابطه داشت تا اسپرم قوی بمونه و برای دختر ی روز در میون رابطه باشه تا اسپرم ضعیف تر بشه ولی ن دیگه 17 روز بین 3 تا 4 روز

واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))

خدایی این کارا چیه 

ماه اول اقدام اصلا معلوم نیست بگیره یا نگیره شما به فکر جنسیتی 🙄🙄🙄🙄

اونو منم شنیدم که اسپرم زیاد بمونه ضعیف میشه 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

برای اقدام پسر اسپرم باید قوی و تازه باشه اگه زیاد نگه داشته بشه خوب نیست. شما باید چند ماه کیت میزاشتی میمومد دستت که کی تخمک گذاریته. بنظرم اگه خیلی روی جنسیت تاکید داری بهتره تحت نظر یه ماما اقدام کنی. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
قبلا باردارشدم سقط شده اونم با ی بار اقدام با چند قطره

ببخشید میپرسم  ولی علت سقط چی بوده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

😳😳😳این چ کاریه دختر جان برای اقدام هر دوروز یکبار کار انجام بدین   دوروز بعد رابطهه دوباره ...

بیچاره شوهرم😂 چون ی جا خوندم ک مرد هرچی دیرتر تخلیه بشه برای بارداری بهتره منم گقتم هرچی دیرتر بهتر

پس جلوگیری کنم؟ بزارم واسه ۴روزه دیگه ک تخمگ گذاریمه اقدام کنم؟

امشب رابطه داشته باش جلوگیری کن تا تخلیه بشه بعد روز تخمک گذاریت رابطه بدون جلوگیری داشته باش

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

عزیزم اصلا مشخص نیست اقدامت جواب بده یا نه‌.

بعد اسپرم نگه داری انگاری ضعیف یا بی خاصیت میشه .

و اینکه تو روزای تخمک گذاری یک روز درمیون باید اقدام شه.

تا روز های عادی هم امکانش هست که بارداربشی اما کمتر امکان داره.

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
تصادف 

ناراحت شدم 

ایشالله که بزودی مادر بشی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اقدام پسر اسپرم باید قوی و تازه باشه اگه زیاد نگه داشته بشه خوب نیست. شما باید چند ماه کیت ...

من از روز ده سیکلم کیت گذاشتم منفی بوده. و تقریبا ۱۸یا۱۹ سیکلم تخمک گذاریمه ک هنوز ب اون روز نرسیدم. ولی هروقت همون روزا کیت مثبت بشه اقدام میکنم