gandom_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 572 عنوان وسواس فکری 103 بازدید | 15 پست سلام من به وسواس فکری دچار شدم و واقعا دارم میمیرم از اینکه تو عروسیم زشت شدم ۸سال پیش شروع شد و الان رسیده به اینکه اصلا چرا ازدواج کردم و بچه دار شدم اصلا حالم خوب نیست مشاور هم رفتم اما تغییری نکردم کسی اینجا وسواس فکری داشته میشه کمکم کنید 😭 1402/01/14 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشفته_حال عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 652 منم وسواس فکری دارم رو ظاهرمالان به دستام گیر دادمنزدیک یک ماهه همش خیره شدم به دستام که چرا انقد نسبت به بقیه کوچیکه و گریه می کنم🥲😂 باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...
zeim عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 1221 ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم روزی ۱۰۰ بار برای من اثر داشت تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6651 بله من !از دیروز فهمیدم دستگاه یو وی سرطانزاست انگشتام درد گرفته چون ۳ساله دائم دارم کاشت میکنم فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6651 وسواس و ناراحتی روحی روانی افسردگی همش نشونه طبع سرد بدنه فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
gandom_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 572 خسته شدم چند ماه پیش مهمون داشتم و ازم درخواست کردن فیلم عروسیت رو بذار منم گذاشتم و بعد از دیدنش وسواس من شروع شد و حالا هم رسیدم به اینکه اصلا چرا ازدواج کردم و بچه دار شدم به شدت حالم خرابه و اصلا خوب نمیشه 😭💔
nafas56789 عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 724 من داشتم. خیلیم بد بود. تنها راهش اینه ک خودتو اونقد مشغول کنی ک نیاد سمتت. خودتو هرجور ک هست قبول داشته باش و دوست داشته باش وگرنه بدتر ازین هم میشه
نهال_نوگل عضویت: 1391/10/03 تعداد پست: 1310 فقط خدا میتونه کمکت کنه. راهش اینه افکار مثبت جایگزین افکار منفی بشه. جواب هر فکری که آزارت میده رو با قلب آروم و توکل به خدا باید بدی! کم کم ذهنت از وسواس پاک میشه
gandom_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 572 همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم که اون اینکارو کرد و من نکردم انقدر از این حالم بدم میاد که خدا میدونه
نهال_نوگل عضویت: 1391/10/03 تعداد پست: 1310 همش خودمو با دیگران مقایسه میکنم که اون اینکارو کرد و من نکردم انقدر از این حالم بدم میاد که ... هر کاری کردی با توجه به ذات و تواناییت انجام دادی و مهم اینه مورد قبول خدا باشه بقیه اصلا مهم نیست تهش باید همه چی رو بذاریم و از این دنیا بریم
gandom_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 572 هر کاری کردی با توجه به ذات و تواناییت انجام دادی و مهم اینه مورد قبول خدا باشه بقیه اصلا مهم نیست ت ... 💔😭
rainyday عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36192 بله من !از دیروز فهمیدم دستگاه یو وی سرطانزاست انگشتام درد گرفته چون ۳ساله دائم دارم کاشت میکنم ... کی گفته سرطانزاست؟؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
gandom_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 572 قربون دلت برم🥺😭 خیلی برات دعا میکنم💚 درست میشه عزیزم ممنونم ازت عزیزم🌸🤍اما انقدر خسته ام الان داره میشه ۳ ماه که از هیچ چیزی لذت نمیبرم😭💔