2777
2789

تو روحت خستست ,دلت چطور میاد که  اواز گنجشک ها و سبزی درختا و گرمی افتاب را که ارث پدر کسی نیست رو ول کنی و بری  ,چرا میخوای لحظه اخری رو بوجود بیاری که ,ازش پشیمون میشی به همون سرعت  ,چرا تو زنده بمون ,شاید شرایط جهان تغییر کرد شاید زمین و اسمان با یک حرکت ,تغییر کرد  هر احتمالی وجود داره ,پس اینکارو نکن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه ۱۰۰ درصد مطمئنی که با مرگ مشکلت حل میشه انجام بده

ولی اگه یه درصد فک میکنی بدبخت میشی و اون دنیا وجود داره چون

پس انجام نده

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
ت ی دلیل بیار که این کارو میکنی  زندگی پس از زندگی و نمیبینی ! با این کار هم خودتو هم‌خوانواد ...

فقط بخاطر خانوادم دنبال دلیل میگردم وگرنه اون دنیا برام اهمیت نداره، خانوادمم نهایت تا چهلم گریه کنن

درجهانی دیگر،شاید…
از آدما که فقط بهم میگن دیوونه و عصبی ازاینکه واسه همه مثل یه تیکه اشغال میمونم 

ادما کی هستن ,خودتو از ادمها دور کن ,ادم ها چرا برات اینقدر اهمیت دارن ,ادمها  بمیری هم بعد یه مدت زندگی خودشونو میکنن و همه ی ادمها برای هم بی اهمیت اند ,اینو تجربه ثابت کرده ,

فقط بخاطر خانوادم دنبال دلیل میگردم وگرنه اون دنیا برام اهمیت نداره، خانوادمم نهایت تا چهلم گریه کنن

اینجور نگو تو پاره تنشونی 

تو مگه خبر داری از اون دنیا که راحت حرف میزنی به این سادگیا نیست

نکن با خودت شاید خدا داره امتحانت میکنه بهتر از ابنا برات بده

از آدما که فقط بهم میگن دیوونه و عصبی ازاینکه واسه همه مثل یه تیکه اشغال میمونم 

گل من اگر بدونی زندگی برون چه ها کرد از حرف خودت شرمنده میشی فکر کنم مشکل تو با یک روانشناس حل بشه قبل از هر اقدام عجولانه ای یک سر به روانشناس بزن

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
۲۵

ازدواج کردی؟ می‌دونی عزیزم تو سنی هستی که دوست داری استقلال داشته باشی برای همین فکر میکنی خیلی زندگی بهت سخت میگذره. فقط می تونم بهت پیشنهاد بدم بری پیش مشاور ، یک مشاور خوب

مطمئن باش یک روز با تکرار خاطرات امروزه خودت خندت میگیره همیشه خدا گفته بعد از هر سختی آسونی هست من زندگیم رو دارم با ایمان به همین آیه ادامه میدم به خودت و اطرافیانت فرصت بده  قول میدم پشیمون نمیشی

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
ازدواج کردی؟ می‌دونی عزیزم تو سنی هستی که دوست داری استقلال داشته باشی برای همین فکر میکنی خیلی زندگ ...

مجردم عزیزم، من چندین ساله که پیش مشاور و روانپزشک میرم تاثیری نداشته، چندروز پیش یه روانشناسی بود که پیشش رفتم قصد سواستفاده داشت که حالم بدتر شد، تا این سن کار کردم ‌مستقل بودم اما دیگه خسته شدم

درجهانی دیگر،شاید…
مجردم عزیزم، من چندین ساله که پیش مشاور و روانپزشک میرم تاثیری نداشته، چندروز پیش یه روانشناسی بود ک ...

خوب گلم اینکه یک آدم نامرد به تورت خورده قرار نیست حال خودت رو بد کنی بیخیال مردم باش .

خیلی خوبه که استقلال مالی داشتی اما منظور من ازدواج بود البته اینم بگم سعی کن از مجردیت استفاده کنی و لذت ببری اما انشاءالله بختت باز بشه و با یک آدم لایق ازدواج کنی اگر شیعه هستی شب قدر خیلی حاجت میده من ازدواجم رو مدیون شب قدر میدونم. (من شما رو نمی شناسم که خدای نکرده فکر کنی دارم قضاوت میکنم من براساس رفتار دوستانی که باهاشون در ارتباط بودم و همسن شما بودن این تصور برام ایجاد شد که بخشی از احساساتت مربوط به نیاز عاطفی و حضوریک همدمه اگر غیر از اینه امیدوارم ازم دلخور نشی چون دوست ندارم کسی ازم برنجه)، باز هم میگم به خودت زمان بده مطمئن باش اتفاق خوب در پس هر مشکلی خواهد آمد🌹🌹🌹