2821
2789
عنوان

این غیبته؟؟؟

94 بازدید | 12 پست

من تو چله زیارت عاشورا هستم این ختمم خیلی حساسه میترسم که یه کاری بکنم باطل بشه امروز صبح با دوستم حرف میزدم با شوخی گفتم عشقم چند ساعت یه بار تو اد انلاین میشه فک کنم دوست دختر گرفته منم از لجش دیگه نمیخوام انلاین بشم و بعد گفتم ما همیشه روزه تولد من دعوامون میشه چیزی واسم نمیخره یعنی این غیبته ختمو باطل میکنه؟؟؟؟

شما علاوه بر غیبت،  تهمت هم زدی🫡🫠

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر سخته🤕

پس اینجوری که باشه هیچ حرفی نباید بزنیم

غیبت اونه که طرفو خراب کنی پیشش 

و اون دوستت هم مگه عشقتو میشناسه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من تهمت نزدم فقط داشتیم شوخی میکردیم و اگر عشقم خودشم بود این حرفو بهش میزدم 

قبول کن که غیبت کردی. شوخی هم نداره. تهمت هم بوده.  حتی به شوخی هم جالب نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چقدر سخته🤕 پس اینجوری که باشه هیچ حرفی نباید بزنیم غیبت اونه که طرفو خراب کنی پیشش  و اون د ...

ن من خراب نکردم همه میدونن عشقم چقدر مند دوست داره و من فقط شوخی کردم و چون واقعا ناراحتم چند ساعت یه بار انلاین میشه اره میشناستش 

هم عشق داری هم غیبت کردی هم تهمت زدی پاشو جمع کن برو خونه قبول نیست 

من با عشقم چند ماهه حرف نمیزنم بخاطره این ختم😔 خوب من نمیدونستم این میشه غیبت واقعا فقط تا اخر این ماه فرصت دارم 

خوب من نمیدونستم بعد از چندین ماه این ده روز موفق شدم این ختمو انجام بدم نمیدونستم این غیبته😔😔

من با عشقم چند ماهه حرف نمیزنم بخاطره این ختم😔 خوب من نمیدونستم این میشه غیبت واقعا فقط تا اخر این ...

شوخی کردم اگر بخوای طبق احکام پیش بری ک نفس کشیدن هم حرامه، ولی مهم نیتت هست تو فکر این چیزا نرو خدا بخشنده هست و از دل آدما خبررداره حساس نشو و شک نیار ب دلت 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
شوخی کردم اگر بخوای طبق احکام پیش بری ک نفس کشیدن هم حرامه، ولی مهم نیتت هست تو فکر این چیزا نرو خدا ...

وای یعنی ختمم باطل نشده ؟؟؟؟واقعا نمیدونستم این غیبته و نمیخواستم عشقمو خراب کنم فقط چون چند ساعت یه بار انلاین میشه ناراحت بودم گفتم شاید واقعا یکی اومده باشه تو زندگیش😔دیگه با دوستمم حرف میزدیم با شوخی گفتم فک کنم یکی اومده تو زندگیش که چند ساعت یه بار انلاین میشه 

عزیزم من همین الان به یه شماره که پیگیریه ماعل دینی رو انجام میده رو زنگ زدم و ازش پرسیدم گفت مشکلی نیست ختمتو ادامه بده