2777
2789
عنوان

طلسم

317 بازدید | 20 پست

سلام دوستان نظرتون راجب طلسم چیه؟

یه خانمی اینجا میگفت ممکنه مشکل روحیم ک وسواس فکری دراثر یک طلسم باشه

ایشونم این اتفاق روحی براش افتاده و با باطل کردن طلسم حل شده!

کسی بوده بازم تجربه داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با رفتن پیش روانشناس و روانپزشک خوب شدم 

و بخاطر اثرات وحشتناکی که این مسایل رو زندگی دارن سمتشون نمیرم

هزینه ی بیخود هم واسه باطل کردن هم زیاد دادم تاثیری نداشت

روانشناس و روانپزشک بیشتر کمکم کردن

منم وسواس فکری دارم ولی الان خیلی کمتر شده 

وسواس فکری من تم های مختلفی داره و شدت گرفته ب طوری ک در زندگی اجتماع و تحصیلم اختلال ایجاد کرده

اگه کم شده کنترل کن خودت

اظطراب احساس گناه و تشویش و عذاب وجدان شما باعث شدت پیداکردن ابن بیماری

زمانی ک فکرای بد ب سرتون زد بگین این یک بیماری و اجازه تخلیه بدین حال امروز من نتیجه سرکوب کردن این فکراست

وسواس فکری من تم های مختلفی داره و شدت گرفته ب طوری ک در زندگی اجتماع و تحصیلم اختلال ایجاد کرده اگ ...

من از کودکی داشتمش تقریبا ولی خودم حواسم به بودنش نبود هرازگاهی شدت پیدا میکنه وقتایی که درس نمیخونم ولی بعدش که انجام میدم کارامو کمتر میشه دارو اینا نمی تونم بخونم کنکورم تموم شد جلسه های تراپیستمو شروع میکنم ایشالا توام خوب بشی گلم♥️

من از کودکی داشتمش تقریبا ولی خودم حواسم به بودنش نبود هرازگاهی شدت پیدا میکنه وقتایی که درس نمیخونم ...

ببخشید ک میپرسم فکراتون بیشتر درمورد چیه؟

ممنونم ایشالا توهم خوب بشی روح آدم بهم میریزه واقعا سخته

ببخشید ک میپرسم فکراتون بیشتر درمورد چیه؟ ممنونم ایشالا توهم خوب بشی روح آدم بهم میریزه واقعا سخته

خیال‌پردازی میکنم گلم جوری که بلند میشم و هندزفری میزارم تو گوشم و راه میرم و به اون موقعیتها فکر میکنم و گاهی با خودم صحبت میکنم روزانه سه الا چهار ساعت انجامش میدادم الان حداکثر یک ساعت گاهی هم انجام نمی‌دادم