پریmaah مدیر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 عنوان معلم مدرسه غیرانتفاعی یا ارایشگری | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 20 پست بچه ها من ی سال کاراموزی گذروندم تو مدرسه غیرانتفاعی حالا فهمیدم حقوقش پایینه ب نظرتون برم دوره ارایشگری ببینم یا همون معلمی رو ادامه بدم؟؟ نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند». 1402/01/14 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 من ۷ سال تدریس کردم گذاشتم کنار اشغال ترین شغل از نظر درامده الان حدود ۲ تمن نه ... منکه مدرک دانشگاهیم مرتبط با تدریس نیست و سال اول کاریم محسوب میشه ب نظرت چقدر میشه حقوقم نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
سیندرلاشونمجض عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 2116 خودمم واسه همین دو دل شدم عزیزم الان معلمی کجاش پرستیژ داره؟؟والا ارایشگرها خیلی هم باکلاسن.دختر عموم ماهی پنجاه میلیون درامدشه..ارایشگره..یعنی پول پارو میکنه نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر
پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 یک معلم قطعا جایگاه بالاتری نسبت به ارایشگر توی جامعه داره اینکه صددرصد نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
mahya_hastam عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 231 اصلاا اشتباه نکن سمت معلمی نرو .من رشتم اموزشه همه دوستام رفتن مدارس غیر انتفاعی تدریس کردن با پایه حقوقایی که فقط میشد هزینه رفت و امدشون .باز من کلاس خصوصی میگیرم شرایطم بهتره
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13759 منکه مدرک دانشگاهیم مرتبط با تدریس نیست و سال اول کاریم محسوب میشه ب نظرت چقدر میشه حقوقم نهایت ۱ تمن ۱۲۰۰ شایدم ۱۵۰۰
پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 نهایت ۱ تمن ۱۲۰۰ شایدم ۱۵۰۰ چ مزخرف😑 نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».