2789
عنوان

افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طاعات وعباداتت قبول. منم مهمون داشتم خودم حلوادرست کردم.اگردوست دارن حلیم براشون بخر.شام هم یک نمونه ...

زرشک پلو هم گزینه خوبیه با سالاد و.. حلیم میخواستم خودم درست کنم ولی بخوام شامم بزارم واقعا از کت و کول میفتم😂

زرشک پلو هم گزینه خوبیه با سالاد و.. حلیم میخواستم خودم درست کنم ولی بخوام شامم بزارم واقعا از کت و ...

نه درست کردنش اذیت میشی. آماده بخر.زرشک پلو ومرغ همه میپسندن ومیخورن..

پارسا پسرمامان😍
زرشک پلو سخت نبود ؟ از کی شروع کردید برا پخت

من ساعت دو مرغ رو سرخ کردم بعدش گذاشتم بپزه توش فلفل دلمه وهویج هم ریختم که خوش عطر بشه..تا ساعت ۴و۵ اماده بود خاموش کردم. برنج هم ساعت ۴ونیم پختم تا ۶اماده بود..

پارسا پسرمامان😍
من ساعت دو مرغ رو سرخ کردم بعدش گذاشتم بپزه توش فلفل دلمه وهویج هم ریختم که خوش عطر بشه..تا ساعت ۴و۵ ...

واسه ۷ نفر چند پیمانه برنج بزنم که کم نیاد پیمانم پیمانه پلوپزه

سوپ جو،حلیم،فرنی،شیربرنج شله زرد شام هم میشه زرشک پلو با مرغ داد یا قیمه یا قورمه سبزی اینا 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

واسه ۷ نفر چند پیمانه برنج بزنم که کم نیاد پیمانم پیمانه پلوپزه

چون افطار هم میخورن شام زیاد نمیخورن. برای هرنفر یک پیمانه خوبه..اگرناهار بود هرنفر یک ونیم پیمانه میخواست..

پارسا پسرمامان😍

شله زرد عاليه با سوپ جو و زرشك پلو مرغ كه راحت و مجلسيه من باشم يكم حليم هم از بيرون ميخرم و با سبزي خوردن و سالاد فصل و يه غذاي نوني مثل كتلت كه اضافه شو بده ببرن براي سحرشون 

من افطاری دادم سوپ جو پختم و نون‌پنیر سبزی.

شام هم چون پشت بوم دست واحد ماست، جوجه کباب دادیم با سبزی و ترشی. که نخوام تو آشپزخونه کوچیک غذا بار بذارم. فقط یه برنج پختم..

به نظر شخصیم ماه رمضون با موقعای دیگه سال فرق داره باید چیزای مقوی داد نه چیزای بیخودی ک خورده نشه.

مثلا من سالاد کاهو موقع شام رو حذف کردم

همراه میوه شیرموز ویتامینه درست کردم دادم.