2777
2789
عنوان

بچه ها چطور فراموش کنم

423 بازدید | 50 پست

کسی ک از زندگیم رفته بیرون و همه چی تموم شده رو چطور فراموش کنم؟بعد از کلی قول و وعده وعید گند زد به همه چی.نمیخامش دیگه واقعا.حتی نمیخام برگرده.ولی چطور آروم شم؟چطور اعتماد بنفس و عزت نفس از دست رفتمو بدست بیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت و انرژیتو بذار رو خودت بخودت برس هرروز تو اینه با خودت حرف بزن خودتو بغل کن 

ببین هر کاری میکنم باز آزارهایی ک بهم رسوند تو ذهنمه و نمیذاره آروم باشم.حتی حین کارای دیگه ذهنم اذیته

زمان حلال همه بیقراری هاست ،بعدا بخودت میگی چرا زودتر اینکارو نکردی،برا منم دقیقا اتفاق افتاد خیلی حالم بد بود ولی الان میگم به درک که رفت ،خوب شد که رفت ،هرچی ادم سمی تو زندگی داریم باید خیلی زود حذف بشن

پنج ماه گذشته ولی هنوز اذیتم

یکسال بگدرع اوکی تر میشی 

۱،توخونه کز نکن

۲،سعی کن جایی بری ک نبینیش 

۳، عکساشو حذف کن

۴، اهنگ غمگین عاشقانه هات رو حذف کن

۵، به خودت بگو اون ک داره کیف میکنه چرا من دارم زندگیمو حروف میکنم

بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
زمان حلال همه بیقراری هاست ،بعدا بخودت میگی چرا زودتر اینکارو نکردی،برا منم دقیقا اتفاق افتاد خیلی ح ...

چقد طول کشید تا فراموش کنید؟واقعا روزی میرسه ک هیچ حسی نداشته باشم بهش؟نه خشم نه نفرت نه کینه حتی؟

ببین هر کاری میکنم باز آزارهایی ک بهم رسوند تو ذهنمه و نمیذاره آروم باشم.حتی حین کارای دیگه ذهنم اذی ...

بسپارش ب کارما 

ب زندگی خودت برس

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
یکسال بگدرع اوکی تر میشی  ۱،توخونه کز نکن ۲،سعی کن جایی بری ک نبینیش  ۳، عکساشو حذف کن ...

اصلا جوریه ک نمیشه ببینمش دیگه.عکساشو حذف کردم.شمارشو و هر چی ک ازش داشتم حذف کردم