2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

336 بازدید | 19 پست

خواهر شوهرم بارداره پدر شوهرم شوهرمو مجبور کرده سیسمونی براش بخره.شوهرم گفت وام میگیرم سیسمونی براش میخرم.خودمونم وضعمون افتضاحه.حالا کاری ب اینکه دارن ب شوهرم زور میگن ندارم دیگه خسته شدم از بس بحث کردم.فقط میخام بدونم هزینه ی یه سیسمونی کامل ایرانی چقدر میشه.و بگین کی سیسمونی با این قیمت خریدین

من پارسال قیمت کردم خانومه میگفت ی سیسمونی در حد قابل قبول بخوای بگیری 30تومن اینا در میاد 

امسال که صد در صد بیشتره چون قیمتا بالاتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

بابای بچت کس دیگه اس شما براش سیسمونی بخرین. 

این رسمای مزخرف تا کی. 

واقعا عجیبه.... 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من فعلا سیسمونیم کامل نشده ناقص زیاد دارم ولی تا الان ۱۲۰ تومن شده بخوای دیگه خیلی ساده و معمو ...

واقعاا ۱۲۰ تومن؟😐

از کدوم شهری؟وسایل ها اونجا گرونه؟یا سیسمونی لوکس میگیرن؟

بابای بچت کس دیگه اس شما براش سیسمونی بخرین.  این رسمای مزخرف تا کی.  واقعا عجیبه....&nb ...

حالا جالب اینکه خودمم باردارم و بچه ی دوممه.مادر شوهرم برگشته میگه مامانت وظیفشه برا نوم بهترین سیسمونی رو بخره.دیگه نمیکشم تو این خانواده. شوهرم گفت تو اینترنت بزن ببین قیمت ها حدودا چنده برا خواهرم وام بگیرم 

هر کس هر جوری بخواد میتونه بخره دوست خودم باباشو هیچی نزاشت واسه بچش بگیره پولشو گرفت رفت طلا خرید م ...

واقعا درست میگه .مخصوصا اونایی ک تا ۷ سالگی لباس میخرن

واقعاا ۱۲۰ تومن؟😐 از کدوم شهری؟وسایل ها اونجا گرونه؟یا سیسمونی لوکس میگیرن؟

ما تبریزیم والا انچنان هم لوکس نیست والا یه گهواره برقی ۶ تومنه یه شیشه شیر انتی کولیک ۱ میلیونه خساب کن دیگه

حالا جالب اینکه خودمم باردارم و بچه ی دوممه.مادر شوهرم برگشته میگه مامانت وظیفشه برا نوم بهترین سیسم ...

خب شوهرت چرا اینقدر ساده بازی درمیاره 

بگه ندارم نمیخرم

چه پررو و بیشعور هستن بعضی خونواده ها