2789
عنوان

بچه دار شدن

175 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

من همسرم وقتی 10 سالش بود پیوند مغز و استخوان انجام داده و زمانیکه ازدواج کردیم اصلا نرفتم دنبال اینکه رو باروری تاثیر داره یا نه

الان واقعا میترسم چون با تحقیقاتی که کردم میگن بیشتر تاثیر روی بارور شدن سرطان خون و پیوند مغز و استخوان داره

شما چه اطلاعاتی دارین؟ 

چون واقعا من عاشق بچه ام اصلا نمیدونم پذیرش این موضوع رو دارم یا نه به همسرم میگم بیا اقدام کنیم اگر خدای نکرده تا 1 سال باردار نشدم وقت هست میریم دنبال درمان تهش 

ولی واقعا گیجم 27 سال هم دارم و میترسم از روزی که مادر نشم سر این قضیه خودمم تمام آزمایشات رو دادم مشکلی نبود تا الان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما اقدام کن اگر نشد بعد زانوی غم بغل بگیر

این استرس الکی و بی مورد شما اتفاقا بارداری رو به تعویق میندازه.. چون وقتی خانم استرس داشته باشه احتمال بارداری پایین میاد.‌ ریلکس باش و توکلت به خدا باشه

یکی ازاشناهاسرطان داشته خوب شده الان اصلابچه دارنمیشن 

سرطان چی داشتن؟ چون واقعا شیمی درمانی اثر مثبت داره. بیشترین هم پیوند مغز و استخوان میگن

من تنها دعام اینه چون سنش پایین بود امکانش باشه. ولی واقعا میترسم حالم خوب نیست. 

شما اقدام کن اگر نشد بعد زانوی غم بغل بگیر این استرس الکی و بی مورد شما اتفاقا بارداری رو به تعویق ...

انشالله 

ولی واقعا زانوی غم بغل نگرفتم مشکل اینه همسرم حرفمو گوش نمیده برای اقدام کردن چون میگم تهش خدای نکرده نشه میریم دنبال درمان

سرطان چی داشتن؟ چون واقعا شیمی درمانی اثر مثبت داره. بیشترین هم پیوند مغز و استخوان میگن من تنها دع ...

سرطان نمیدونم ولی شیمی درمانی کرد قبل بفهمه سرطان داره ازدواج کردبچه دارشدن ولی بعدازشیمی درمانی کل دگ بچه دارنمیشه حتمابریدمتخصص