2789
عنوان

وسواس

140 بازدید | 13 پست

چرا در طول روز مخصوصا صبح که پا میشی وسواس بی نهایت شدیده ولی رفته رفته شب که میشه درسته بازم اون افکار رو داری ولی انگار یه مسکن بهت زدن و آروم میشی و اون افکار کمتر اذیتت میکنن ولی صبحا خیلی شدیده و همچنان در طول روز

دیگه بسته به مود وسواس فرق میکنه خب

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی ببخشید

بچه ها میشه این تاپیکمو گزارش بزنین؟ (اوکی ولی این خیلی خوب بود)

زدین لایکم کنید مرسی.

روزگارم همه طی شد به تمنای وصال ، وصلتش با دگران بود نمیدانستم:)🚶‍♀️ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد...🌱 زندگی درد قشنگیست بجز شبهایش ک بدون تو فقط خواب پریشان دارد...:) یک نفر نیست تورا قسمت من گرداند؟؟! کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد🙂
علت گزارش رو چی بزنم😂

بزن غیر اخلاقی😂

روزگارم همه طی شد به تمنای وصال ، وصلتش با دگران بود نمیدانستم:)🚶‍♀️ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد...🌱 زندگی درد قشنگیست بجز شبهایش ک بدون تو فقط خواب پریشان دارد...:) یک نفر نیست تورا قسمت من گرداند؟؟! کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد🙂
وسواس ادمو بیچاره میکنه فقط تلاش کن درمانش کنی وسواست از استرس به وجود اومده؟؟

کلا وسواسم از کودکی بود و ارثیه فلن اقدامی نکردم واسه درمانش و اگر چیزی بتونه خوبم کنه ممکنه دارو باشه که اون مطمعن نیستم.

وگرنه روانشناس تاثیری تو حالم نداره چون وسواس من مثل بقیه افراد که رو تمیزی و پاکیزگی به وجود میاد نیست اونا خوبه فقط تو تمیزی پاکیزگی وسواس دارن ولی من کلا تمام زندگیم با وسواس شکل گرفته و حتی سال های قبل که فکرم به چیزی گیر نبود بازم انگار یه چیزی تو مغزم اذیتم میکرد مثل یه سنگ اضافی یا مغزم میگشت یه چیزیو پیدا کنه تا حالمو خراب کنه.

کلا وسواسم از کودکی بود و ارثیه فلن اقدامی نکردم واسه درمانش و اگر چیزی بتونه خوبم کنه ممکنه دارو با ...

عزیزم حتما پیش روانپزشک برو 

و برو باشگاه ورزش یوگا ثبت نام کن

باید اعصابت اروم بشه که بتونی خوب بشی

من قبلا که میخواستم وسواس فکریمو درمان کنم پیش روانپزشک رفتم و دارو میخوردم ولی از یه طرفی زیاد درس داشتم و استرس درسا هم سرش بود برا همین این استرس نزاشت حالم خوب بشه،

واسه همین این مدت از هر چیزی که بهت استرس میده سعی کن دور باشی 

روانشناس نمیگم بده ولی اگه همشون فقط حرفا تکراری توی اینترنت و اینستا رو میزنن پس مراجعه کردن پیششون ممکنه زیاد فایده ای نداشته باشه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

عزیزم حتما پیش روانپزشک برو  و برو باشگاه ورزش یوگا ثبت نام کن باید اعصابت اروم بشه که بتونی ...

بله روانشناس اکثرا چیزایی میگن که خودمم میدونمشون و تمام ترفندا و کتاب های روانشناسی هس نیاز به مراجعش نیس تنها چیزی که بتونه حالمو خوب کنه دارو هست که اونم نمیدونم واقعا تاثیر میزاره یا نه طی تحقیقاتی که کردم یه سریا میگن تاثیر داره یه سریام میگن تاثیر نداره امیدوارم من جز اون یه سریا باشم که تاثیرگذار باشه روم چون واقعا دارو آخرین امیدم به ادامه زندگی هست اگه اونم تاثیر نزاره دیگه مرگ(خودکشی)واسم بهترین گزینه هست.

وسواس بدترین بیماری جهانه باور کن من درد کشیدم میگم تجربه20ساله دارم ازش.

ینی آدم سرطان بگیره ولی مغزش آروم باشه بیماری اعصاب روان نداشته باشه واسش بهتره.

اگه یه سنگ کوچیک وسط اتوبانی پر از ماشین باشه و مغزم گیر کنه به اون سنگ تا نرم نگیرمش دست و نیارمش آروم نمیگیره مغزم و آرامشو ازم میگیره حتی اگه به قیمت جونمم باشه.میدونمم اون سنگ هیچ ارزشی نداره ولی خوب دست خودم نیس انگار یکی کنترلمو مثل ربات گرفته دست.

راجب استرسم بگم که من زمانی که افکار آزاردهنده بیان سراغم استرس و اظطراب میگیرم ینی قبل اون افکار استرس ندارم ولی وقتی اون افکار بیان سراغم استرس و اظطراب شدید میگیرم

بله روانشناس اکثرا چیزایی میگن که خودمم میدونمشون و تمام ترفندا و کتاب های روانشناسی هس نیاز به مراج ...

عزیزم دارو خیلی هم تاثیر داره درصورتیکه مرتب و سر وقت داروهاتو بخوری، ناامید نباش شما صددرصد میتونی وسواس رو شکست بدی ،، اره میدونم شکست وسواس خیلی سخته چون خودمم وسواس فکری دارم ولی خیلی کمتر شده بخاطر درسام تا اونجایی که میتونستم خودمو میزدم به بیخیالی ،چون دوست دارم شاغل بشم وسواس رو تا حدودی سعی کردم بزارم کنار تا بتونم به هدفم که همون شاغل شدن هست برسم ، سخته ولی شدنیه درمان میشه.

من درکت میکنم، عزیزم میشه دفعه بعد اگر سنگی دیدی سعی کنی طرفش نری؟

درسته وسواس بدترین بیماری دنیاس جون تمرکز رو از ادم میگیره 

من بخاطر وسواس توی درس و کنکور شکست خوردم

لطفا اسم خودکشی رو نیار

تو خوب میشی 

فقط تلاش کن 

خوب شدنت به تلاش خودت بستگی داره

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم