2777
2789
عنوان

ریزش مو عصبی

487 بازدید | 8 پست

بچه‌ها دیروز تو خونه‌مون دعوام شد و من خیلی عصبی شدم و جیغ زدمو گریه کردم! بعد الآن تو اینترنت خوندم شوک عصبی باعث می‌شه موها همون وقت بره تو فاز ریزش و حدود سه ماه بعد ریزش شدید مو بگیریم! 😔 خیلی ناراحتم... چیکار کنم؟ یعنی منم همینجور میشم؟

آخه من تازه یه مدتی بود که از یه ریزش شدید در اومده بودم، دیگه طاقتشو ندارم 😭

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

مال من اونجوری شدم خودشم ریزش سکه ای پیدا کردم بعد از هزارتا مزوتراپی و دارو و اینا دراومد دوباره

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
مال من اونجوری شدم خودشم ریزش سکه ای پیدا کردم بعد از هزارتا مزوتراپی و دارو و اینا دراومد دوباره

جدی؟! چند وقت بعد ریخت؟ شوک عصبی تون چجوری بود؟

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودتون ماده مزوتراپی رو خریدید؟ جواب گرفتید؟

دوست من ۸ جلسه رفته نتیجه خیلی خیلی کمی گرفته.

خودتون ماده مزوتراپی رو خریدید؟ جواب گرفتید؟ دوست من ۸ جلسه رفته نتیجه خیلی خیلی کمی گرفته.

نه همون دکتر زد در عرص ۳ماه نتیجه گرفتم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
چقدر عالی! هر جلسه چقدر فاصله؟ کدوم شهرید؟ میشه هزینه رو هم بگید

من کلا دو بار رفتم ولی چون ریزش من سکه ای بود فرق میکنه 

تبریز دکترم دکتر رنجکش هست