2821
2789
عنوان

دیدم....

230 بازدید | 18 پست

دیروز سیزده به در همگی بیرون بودیم بعد ازظهری خاله هام میخواستن برن جایی سبزه گره بزنن من یه دختر ۱۰ ساله دارم خودم داشتم وسایلارو جمع میکردم باهاشون نرفتم ولی دخترم اجازه گرفت وباهاشون رفت یه پسرخاله ۲۱ ساله هم دارم که کلا بچه هارو دوست داره اخلاقشه. ازدورادور حواسم به دخترم بود دیدم این پسرخالم همش میرفت دوروبردخترم لپاشو میکشید حتی یه بارگرفتش توبغلش تا اینارو دیدم عصبانی شدم دویدم سریع رفتم پیش دخترم گفتم بابات کارت داره واوردمش پیش خودم ولی پیش پسرخالم هیچ عکس العملی نشون ندادم حتی نگاهش هم نکردم فقط  بادخترم دعواکردم بهش گفتم چرا اجازه دادی یه پسربهت دست بزنه ولمست کنه چراگذاشتی بغلت کنه دخترمم گفت آخه اون پسرخاله خودته . 

منم ازبس اینجا تاپیکهای تعرض وتجاوز دیدم به همه چی بدبین شدم به نظرتون کارم اشتباه بود واقعا اون لحظه نمیدونستم باید چه رفتاری کنم فقط بادخترم دعوا کردم وگفتم دیگه حق نداره بدون خودم همراه هیچکس بره واجازه بده کسی بهش دست بزنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم همبن که مراقبش هستی خیلی خوبه 

فقط زیاد از حد نگران شدن هم خوب نیست، همین که بهش آموزش جنسی به روش درست رو یاد بدین هم در کنار مراقبت شما خوبه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منم خیلی رو این چیزا حساسم همه جا دنبال دخترمم ولی تو تعریفات چیز بدی نگفتی مثلا حرکت ناجور یا بغل ...

آره ولی اخه هیچوقت وقتی خودم بودم دخترمو بغل نگرفته بود ولی دیروز میدونست که من همراهشون نیستم دخترمو گرفت توبغل 

آره ولی اخه هیچوقت وقتی خودم بودم دخترمو بغل نگرفته بود ولی دیروز میدونست که من همراهشون نیستم دخترم ...

ان شالله که بی منظور بوده ولی توروخدا همینطور مراقب دخترت باش

چون خدایی نکرده آسیب میبینن بچه ها در آینده روح و روانشون بهم میریزه

به نظرم همبن که مراقبش هستی خیلی خوبه  فقط زیاد از حد نگران شدن هم خوب نیست، همین که بهش آموزش ...

همرواز چهار پنج سالگی یادش داده بودم که هیچکس جز بابا پدربزرگ عمو وداییش حق ندارن بغلش کنن حتی بهش اجازه نمیدادم با پسربچه ها بازی کنه ولی دیروز وقتی دیدم درمقابل این حرکتا هیچ عکس العملی نشون نمیداد حتی دستشونو به هم داده بودن همراه خاله هام نمیرفت با این پسرخالم میرفت ازدستش خیلی کفری شدم

همرواز چهار پنج سالگی یادش داده بودم که هیچکس جز بابا پدربزرگ عمو وداییش حق ندارن بغلش کنن حتی بهش ا ...

پس کاملا بهتون حق میدم 

واقعا بچه ها غیرقابل پیش بینی ان 

پس کاملا بهتون حق میدم  واقعا بچه ها غیرقابل پیش بینی ان

ازهمین دیروز باخودم عهدکردم که دیگه به هیچ عنوان اجازه ندم باکسی جایی بره یا اگه خودم همراهشون رفته بودم شاید پسرخالم به خودش اجازه نمیداد اینقدر به دخترم نزدیک بشه

بله ولی خوب ازهمه بیشتر داییشو دوست داره حتی خودش علنا میگه مامان من دایی رو ازتو و بابا بیشتردوست د ...

چون ده سالش هم شده دیگه به نوجوانی هم نزدیک شده احتمالا رفتارهای نوجوانیش هم داره شروع میشه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792