2821
2789
عنوان

حساسیت

66 بازدید | 5 پست

کلاااافم کرده

دکتر رفتم آمپول زد شربت و قرص و پودر روتارین و اسپری داده ولی باااز سرفه های فجیح میکنم و عذر میخوام بالا میارم از فشار سرفه تمام محتویات معدمو

تروخدا اگر راهی میدونید که انجام بدم بگید فقطم سرفه هستش و خس خس سینه 

خیییییلی داغوووونم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

آلرژی درمان نداره متاسفانه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آلرژی درمان نداره متاسفانه

سرفه دیگه خفم کرده حس میکنم گلوم زخم شده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سرفه دیگه خفم کرده حس میکنم گلوم زخم شده

آویشن دم کن بخور روزی چند لیوان 

خواهرمنم دائم سرفه میکرد همش دکتر میرفت آخر سر رفت دکتر اعصاب خوب شد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حساسیته ؟ کرونا نیست ؟ 

کل شهرم اینطور شدن از اوایل اسفندماه . 

هر چی هم سرم و امپول و.... میزنن خوب نمیشن .

خودمم همینطور .

فعلا دارم دوتا دوتا لوراتادین ۱۰ میخورم. و دمنوش علف کوهی و.....  

کروناس درمان نمیشه . شیمیایه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حساسیته ؟ کرونا نیست ؟  کل شهرم اینطور شدن از اوایل اسفندماه .  هر چی هم سرم و امپول و.. ...

دکتر بهم گفت حساسیت شدید هستش و چرکی وجود نداره تو گلوت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز