دکتر رفتم آمپول زد شربت و قرص و پودر روتارین و اسپری داده ولی باااز سرفه های فجیح میکنم و عذر میخوام بالا میارم از فشار سرفه تمام محتویات معدمو
تروخدا اگر راهی میدونید که انجام بدم بگید فقطم سرفه هستش و خس خس سینه
خیییییلی داغوووونم
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
خواهرمنم دائم سرفه میکرد همش دکتر میرفت آخر سر رفت دکتر اعصاب خوب شد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
حساسیته ؟ کرونا نیست ؟ کل شهرم اینطور شدن از اوایل اسفندماه . هر چی هم سرم و امپول و.. ...
دکتر بهم گفت حساسیت شدید هستش و چرکی وجود نداره تو گلوت