2777
2789
عنوان

کنکور و دل درد💔

311 بازدید | 23 پست

بعد از عید باز مدرسه میرین؟؟

(امتحانا ک به کنار واسه اونا کلا میریم منظورم روزای عادی واسه تدریسه)

من الان امروز نرفتم از استرس دل درد گرفتم خیلی....

نمیدونم چرا از وقتی مدارس باز شده دل درد و استرس گرفتم

دلم آروم نداره💔

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منو ته اینهمه استرس هیچی نیس  تلاشتو بکن ولی به خودت استرس نده  هرچی شد شد باقیش فد ...

درسته ممنونم💜

کلا نمیری فقط واسه امتحانا درسته؟ انضباط کم نمیکنن؟

نه من قبل عید هم نمیرفتم میپیچوندم .چرا کم میکنن

بعد از عید کلا تعطیلیم فقط امتحان داریم

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
یه کم گلاب بخور نفس عمیق بکش سخت نگیری منم واسه ۲۵ صدم زار میزدم چرا بیست نشدم اینا مهم نیست ایش ...

ممنونم ازتون💜✨

قشنگم ...من ۲۳ سالمه .این روزای تورو من گذروندم و عیییین دیروز یادمه و حسش برام تازست .دقیقا توی عید هیچی درس نخوندم و بعد عید چقدررر من استرس داشتم برای کنکور و تا خوده روز کنکور داشتم میمردم .الان ک یادم میاد میگم چه کاری بود اخه چقدررر کنکور کم اهمیت بود و من خودمو میکشتم براش.فکر میکردم شغل و پرستیژ ایندم و زندگیم و همه چیم ب کنکور ربط داره ولی ربط نداشت ...بزرگ تر ک میشی انقدررر زندگی زیر و رو میکشه برات که مشکلی به اسم کنکور دیگه برات شوخی میشه .به کنکوری ک دادی و حال و احوالی که اون روزا داشتی خندت میگیره.اون هول و ولای کنکور وااقعا الان برا من عجیبه .ک چه مرگم بود من اخه کنکور کجای زندگیم بود

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
نه من قبل عید هم نمیرفتم میپیچوندم .چرا کم میکنن بعد از عید کلا تعطیلیم فقط امتحان داریم

من تا اینجا منظم اومدم ولی بعد عید...

بخاطر امتحانا زمان خیلی کم دادن باید ب استقبال بریم

موفق باشی💜

قشنگم ...من ۲۳ سالمه .این روزای تورو من گذروندم و عیییین دیروز یادمه و حسش برام تازست .دقیقا توی عید ...

ممنونم ازت مهربون🧡

ممنونم ازت مهربون🧡

رشتت چیه؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁