2777
2789
عنوان

مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 73 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایی خدا چقد امروز بی بی مثبت دیدم 😍خداروشکر میگن تا وقتی ب یه چیزی دچار نشی درک نمیکنی چیه... تاوقتی بچه نمیخاستم تاپیک بی بی مثبت میدیم بی تفاوت رد میشدم. اما الان ک 7ماهه میخام بارداربشم بی بی مثبت میبینم چشام قلبی میشه😍😍😍چقد خوشحال میشم ازشادی دیگران. مخصوصا اونایی ک خیلی چشم انتظارن

واسه ی منم دعاکنید 💔

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه
اگه اون یکی هم پر رنگ تر شد اره دیگه مبارکه خوشکلم

اره میمونه پررنگ میشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مثبته مبارکه عزیزم. منم جواب آزمایشمو امروز میرم میگیرم برای منم دعا کنید مثبت باشه. استرس دارم که ب ...

انشالله مثبته 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
تابلوعه مثبته خوشحالی ؟

واقعا؟ 🥺

اره خب اقدام بودم ولی تا ازمایش ندم خیالم راحت نمیشه

دیدم. مثبته مبارکه

مرسی 🥺💚

بله مبارکه گلم 🙂❤️

مرسی

دعا کن کاذب نباشه

حالت تهوع چیزی نداری 🤔

ترشح. درد سینه. حالت تهوع اونروز سر افطار بخاطر نون پنیر واقعا حالم بد شد ولی فک نمیکردم حامله باشم

وایی خدا چقد امروز بی بی مثبت دیدم 😍خداروشکر میگن تا وقتی ب یه چیزی دچار نشی درک نمیکنی چیه... تاوق ...

مهربون.انشاللله به حق این روزای عزیز خدا ی نینی میکاره تو دلت 🌱💚😍