2777
2789
عنوان

قهرکردیم..

594 بازدید | 14 پست

بچه ها من وشوهرم خییییلی آرومیم..یعنی کلا دعوا کردن هم بلد نیستیم.

حالا دیشب یه مسئله ای پیش اومد که حساااابی من مقصر بودم..یعنی کاملا حق به همسرم میدادم که عصبانی باشه‌‌..اونم یکم صداش روبرد بالا من خیلی ناراحت شدم آخه میتونست آروم بیاد باهام حرف بزنه نه اینکه اینجوری داد بزنه..

سحری هم درست کردم چون ناراحت بودم اصلا بلند نشدم برای سحری وفقط نماز خوندم..رفتم‌دیدم ازسحری که من درست کردم‌نخورده رفته نیمرو درست کرده.

ازطرفی کاملا بهش حق میدم سرمسئله دیشب چون من من مقصر بودم.‌از طرفی هم هرچه قدر عصبانی بود نباید صداش رو بالا می‌برد ولی باتوجه به شناختی که ازش دارم اگه زود آشتی نکنیم شده به ۱۰روز وبیشتر هم میرسه این قهرکردن.اینجور مواقع سکوت میکنه وعادی انگاری..میخوام برم برای آشتی ولی نمیدونم چه جوری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگ اگ شما مقصری کاملا بهش حق بده تا بتونی راحت عذر خواهی کنی نه این که بگی نباید این کارو میکرد ...

خب آخه من روی یه موضوعی ازهمون دوران آشنایی حساس بودم اونم اینکه گفتم هیچوقت سرم داد نزن...میتونست آروم وباحرف بیاد بگه خب

عزیزدل آدم وقتی ناراحته دست خودش نیس دادزدن

من همینجوریم بااینک میدونم شوهرم خوشش نمیاد بازم عصبانی میشم داد میزنم مدلمه

بنظر من برو بشین منطقی و بدون دعوا باهاش حرف بزن و بگو میدونی تقصیر تو بوده و پپشیمونی و تلاش میکنی دیگ تکرار نشه و از داد زدنش ناراحت شدی

اینجوری اونم یاد میگگیره ممقصر ک بود عذرخواهی کنه 

قهر کردن مال بچه هاس

خوب نیس زن و شوهر قهر باشن 

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋
نه اینجوری نمیشه..آخه معمولا تا شب نمیاد..منم نمیدونم چه کاری بهونه کنم

خوب وقتی دیدیش بگو دیگه خودت بهتر میدونی.یا یه وسیله رو بگو تو ندیدی کجاست دنبالش گشتم پیداش نکردم تو یه کاری بزارش که بتونه انجام بده .

به نظر من مستقیمممم باهاش حرف بزن و معذرت خواهی کن 

چی میشه مگه 

نزار تو دلش بمونه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اکثرا تو قهرم دعوا کدومتون پا پیش میزارین !؟

شوهر من مدلشه یعنی خدایی نکرده بخوایم بحث کنیم یعنی یک ماه نرم باهاش صحبت نکنم نه تنها که اروم تر نمیشه بلکه هی رفته رفته آتیشش تند تر میشه این باعث میشه نیاد آشتی کنیم 

خب آخه من روی یه موضوعی ازهمون دوران آشنایی حساس بودم اونم اینکه گفتم هیچوقت سرم داد نزن...میتونست آ ...

خب درسته حساس بودی ولی آدم که ناراحت باشه ممکنه این کارو بکنه خود شما هم ممکنه از روی ناراحتی داد بزنین 

علت ناراحتی مهمه

شما برو عذر خواهی کن بعد کم کم ممکنه شوهرت هم معذرت بخواد ک داد زده . اگ این کارو نکرد آروم اروم وقای آشتی کرد بگو ناراحت شدی سرت داد زده ... شاید توی ذهنش موند و دیگ تکرار نکرد

اکثرا تو قهرم دعوا کدومتون پا پیش میزارین !؟ شوهر من مدلشه یعنی خدایی نکرده بخوایم بحث کنیم یعنی یک ...

معمولا همسرم پاپیش میزاره.‌ولی وقتی یکم کش پیدا کنه یه جوری عادی رفتار میکنه که انکار من بی دلیل سردم واصلا پایش نمیزاره ولی باهام حرف میزنه