2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه در اثر ضربه

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و ازت میخوام قید خواهرتو بزنی و تا دو ماه باهاش کلامی حرف نزنی و پدرت رو کم محل کنی

بار اولشون نیست

گاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونه

حتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام حمله کرد روم ک بزنتم

بار اولشون نیست گاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونه حتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام ...

محلشون نده ازدواج کردی کاری کن برای دیدنت به هر دری بزنن من که ازدواج کردم اینکارو میکنم کسی که اذیت میکنه لایق همینه

بار اولشون نیست گاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونه حتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام ...

محلشون نذار  عزیزم.  کاش نزدیکت بودم خودم می بردمت دکتر . ولی تو را خدا با شوهرت راجع بهشون دردل نکن  خودتواصلا جلوش نشکن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

محلشون نده ازدواج کردی کاری کن برای دیدنت به هر دری بزنن من که ازدواج کردم اینکارو میکنم کسی که اذیت ...

اگه ازدواج کنم همین کارو میکنم

خانواده همسرم خیلی دوسم دارم و ترجیح میدم با اونا باشم تا خانواده خودم

اگه ازدواج کنم همین کارو میکنم خانواده همسرم خیلی دوسم دارم و ترجیح میدم با اونا باشم تا خانواده خو ...

خوشبخت بشی عزیزم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

محلشون نذار  عزیزم.  کاش نزدیکت بودم خودم می بردمت دکتر . ولی تو را خدا با شوهرت راجع بهشو ...

قربونت برم عزیزم

با شوهرم چند سال با هم بودیم و عاشق همیم تنها کسی ک میتونه حالمو بهتر کنه خودشه

فکنم تنها شانسم تو زندگی همین باشه

حالا پدرت افکارش قدیمیه و میگیم پدرته هرچند اونم همچین حقی نداره  ولی خواهرت چرا این کارو کرده

نمیدونم واقعا هیچیو درک نمیکنم فقط یه درد عمیق حس میکنم تو قلبم و ازشون متنفر میشم