elihos مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 عنوان درد قفسه سینه در اثر ضربه | مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 48 پست تاپیک دیشبم گفتم که چیشده و سر رفتن خونه نامزدم کتک خوردم و...حالا سینم خیلی بد درد میکنه و کبود شده حتی بازوم و کتفم هم درد میکنه دکتر رفتم دیشب ولی فقط امپول مسکن داددردش ب حدیه اشکمو درمیاره دقیقا این قسمته 1402/01/14 | 04:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لپ_لپ_۲۲ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2061 اهوم اگه خیلی بد بود حتما میرم و ازت میخوام قید خواهرتو بزنی و تا دو ماه باهاش کلامی حرف نزنی و پدرت رو کم محل کنی
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 دستشون بشکنه خیلی دلم ازشون شکستهکاش دردی ک دارم تحمل میکنم دقیقا همین اندازه نه بیشتر به اونا میداد خدا
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 نه منم اینجوری شدم کاریش نمیشه کرد هر کاری هم می خوای بکنی درد میگیره دردش هم خیلی بده یه مشک ... چقد بد:(
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 و ازت میخوام قید خواهرتو بزنی و تا دو ماه باهاش کلامی حرف نزنی و پدرت رو کم محل کنی بار اولشون نیستگاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونهحتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام حمله کرد روم ک بزنتم
اشیکان عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 261 واقعا یاد دردش می افتم نفسم بند میاد ولی فدای سرت دردی که نکشتت قوی ترت میکنه
لپ_لپ_۲۲ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 2061 بار اولشون نیست گاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونه حتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام ... محلشون نده ازدواج کردی کاری کن برای دیدنت به هر دری بزنن من که ازدواج کردم اینکارو میکنم کسی که اذیت میکنه لایق همینه
اشیکان عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 261 حالا شاید نشکسته باشه و فقط کوفته شده . نه فدات شم کوفتگی مال عضله و ماهیچه است دنده عضله نداره که
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 واقعا یاد دردش می افتم نفسم بند میاد ولی فدای سرت دردی که نکشتت قوی ترت میکنه اهوم:)
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26403 بار اولشون نیست گاهی حس میکنم هیچی نیستم تو خونه حتی دیشب وقتی داشتم از درد سینم گریه میکردم بابام ... محلشون نذار عزیزم. کاش نزدیکت بودم خودم می بردمت دکتر . ولی تو را خدا با شوهرت راجع بهشون دردل نکن خودتواصلا جلوش نشکن اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 محلشون نده ازدواج کردی کاری کن برای دیدنت به هر دری بزنن من که ازدواج کردم اینکارو میکنم کسی که اذیت ... اگه ازدواج کنم همین کارو میکنمخانواده همسرم خیلی دوسم دارم و ترجیح میدم با اونا باشم تا خانواده خودم
اشیکان عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 261 حالا پدرت افکارش قدیمیه و میگیم پدرته هرچند اونم همچین حقی نداره ولی خواهرت چرا این کارو کرده
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26403 اگه ازدواج کنم همین کارو میکنم خانواده همسرم خیلی دوسم دارم و ترجیح میدم با اونا باشم تا خانواده خو ... خوشبخت بشی عزیزم اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 محلشون نذار عزیزم. کاش نزدیکت بودم خودم می بردمت دکتر . ولی تو را خدا با شوهرت راجع بهشو ... قربونت برم عزیزمبا شوهرم چند سال با هم بودیم و عاشق همیم تنها کسی ک میتونه حالمو بهتر کنه خودشهفکنم تنها شانسم تو زندگی همین باشه
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 حالا پدرت افکارش قدیمیه و میگیم پدرته هرچند اونم همچین حقی نداره ولی خواهرت چرا این کارو کرده نمیدونم واقعا هیچیو درک نمیکنم فقط یه درد عمیق حس میکنم تو قلبم و ازشون متنفر میشم