2821
2789
عنوان

طلاق مادرم

690 بازدید | 30 پست

سلام لطفاً بهم راه حل بدید که مادرم رو منصرف کنم طلاق نگیره مادرم به خاطر مشکلات اخیر و زیاد دعوا کردن سر موضوع های مزخرف  میخواد طلاق بگیره اونم با ۴ تا بچه بزرگشون سی سالشه کوچکشان ۱۵ سال که میشه من ولی مامانم نمیخواد حضانت منو بگیره چیکار کنم که قبول کنه حضانتمو بگیره یا اصلاً منصرف بشه از طلاق حالا این به کنار من اصلاً با بابام  نمیتونم زندگی کنم خیلی آدم خشن مزخرف عصبانی آدمی که فقط به فکر خودشه اصلا به فکر هیچکس نیست مارو حتی بیرون هم نمیبره ما 5 ساله یه سفر درست حسابی نرفتیم در صورتی که خودش تو این مدت رفت دبی کیش قشم مشهد ترکیه فقط از نظر غذایی خیلی بهمون میرسه اوضاع مونم توپه الان مامانم رفته وکیل گرفته بدون اطلاع به هیچکس میخواد تا هفته دیگه دادخواست طلاق بده هر چی باهاش صحبت می کنم تو کتش نمیره نمیدونم چیکار کنم  حالم خیلی بده  حتی جا خوابشو از بابام جدا کرد بابام اهل پیشقدم شدن نیست برای آشتی انتظار داره مامانم بیاد آشتی نمیدونم چیکار کنم 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

وقتی خودت ن؟یتونی  تحمل کنی ببین مادرت چیجور تحمل کرده فقط  راضیش کن حضانتت بگیره  چیجو دلش میاد ازت بگذزه  مادرت میخواد باز مزدوج ش؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چرا انتظار داری اون بیچاره که سی سال عمرش،با این ادم خودخواه تلف شده بازهم ادامه بده ؟

در مورد حضانت دادگاه نظر شما رو هم میپرسه اگر مادرتون مایل باشه میتونین با مادرتون زندگی کنین 

😊

بابات آدمیه که تو حاضر نیستی تحملش کنی! اما توقع داری اون باشه،۳۰سال بوده کم آورده...شاید پدرت ترسید از جدی شدن ماجرا...شاید تغییری تو رفتارش داد

منم بچه طلاق بودم،برات دعا میکنم ،شرایط سختیه

وقتی خودت ن؟یتونی  تحمل کنی ببین مادرت چیجور تحمل کرده فقط  راضیش کن حضانتت بگیره  چی ...

مسئولیت قبول نمیکنه نه دیگه نمی‌خواد ازدواج کنه 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
خواهر برادرات چیزی نمیگن؟

هیچکس نمیدونه خواهر ندارم فقط برادرام که براشون مهم نیست 

بگردمت من تورو  بگو یه بررگتر با مادرت صحبت کنه یا ببرش پیش روانشناس شاید هم جدا نشن از هم و ف ...

تهدیدم کرده که به کسی چیزی نگم