2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار؟

284 بازدید | 8 پست

بنظرتون چرا بهتره؟ 

مورد اول حسم بهش مثبته، مهربونه، وضعیت اقتصادی خانواده پدریش خوب نیست و فرزند اول پسره، یعنی مسئولیت زیاد 

مورد دوم خانواده از لحاظ تحصیلات و مالی و فرهنگی به ما نزدیک ترن، فرزند آخر، بخاطر سابقه ازدواج شک دارم بهش حسم نسبت بهش خاص نیست 

ماشین داره، داره ارشد میخونه 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
متولد 69،سنگ کار، سیکل داره، خونه و ماشین داره، میشناسمش آدم خوبیه
21
87%
متولد65،سابقه 4سال زندگی مشترک، کارمند اقماری، کارشناسی، خونه نداره
3
12%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولی خوبه ولی ایکاش ادامه تحصیل بده... دومی ام خوبه ولی برای اینکه شکت برطرف بشه تحقیق کن از همسر ا ...

اولی ادامه تحصیل نمیده، اعصابمو خرد کرده 

الآن هشت ساله هی میاد میگم اینجاتو درست کن اونجا رو درست کن، خسته شدم

دومی هم خیلی گیره یجوریه انگار نمیخاد از دست بده ترسم از آینه پنهان کاری داشته باشه، بخاطر تجربه های قبلی ج ن و چهارچوب های ذهنی ایجاد شده از زندگی قبلیش میترسم 

اولی ادامه تحصیل نمیده، اعصابمو خرد کرده  الآن هشت ساله هی میاد میگم اینجاتو درست کن اونجا رو ...

اولی منظورش از اینجاتو درست کن چیه؟؟؟ ایراد از ظاهرت میگیره؟؟؟

دومی علت طلاقش چی بوده؟؟؟ باید خیلی تحقیق کنی ولی اگه تحقیق کنی و خوب باشه دومی بهتره 

اولی منظورش از اینجاتو درست کن چیه؟؟؟ ایراد از ظاهرت میگیره؟؟؟ دومی علت طلاقش چی بوده؟؟؟ باید خیلی ...

اولی خانوادم باهاش موافق نبودن هی میخاست بیاد میگفتم خونه بخر، تحصیلاتتو بالا ببر تا خانوادم تاییدت کنن، البته بعدا خانوادم تا حدودی راضی شدن من دیگه سرد شدم آنقدر مجبور بودم همه چیزو مدیریت کنم 

خودشم باید زحمت بکشه نمیشه که همش من درک کنم، فردا تو زندگی به مشکل میخوریم 

دومیه همین علت طلاقش خیلی مبهمه، هنوز به نتیجه در مورد خودش نرسیدم برم تحقیقات ولی خیلی میترسم، میترسما 

اولی خانوادم باهاش موافق نبودن هی میخاست بیاد میگفتم خونه بخر، تحصیلاتتو بالا ببر تا خانوادم تاییدت ...

پس فعلا هیچکدومو تو اولویت نزار🤕🤕🤕

ایشالله یکی بهترش میاد 

ادم نباید روزه شک دار بگیره🤦🏻‍♀️