2777
2789

یه احساس عجیبی دارم به همسرم اون خیلی رفتار هاو کارای اشتباه داره که درستم نمیشه منم خیلی اذیت میشم واقعا میرسم به اخر خط بعد میبینم هیچکاری نمیتونم کنم خودمو میزنم به اون راه که خوبم...

اینجوری شده که واقعا از یسری چیزاش متنفرم و از طرف دیگه بینهایت دوسش دارم 🤕 خیلی سخته مثلا انقد ازش ناراحتم که نمیخوام بغلم کنه حتی ولی از یطرف خودم طاقت نمیارم میرم بغلش میکنم 

خیلی مریضم؟ انگار عشق و نفرت همزمانه 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

طبیعیه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یکم عجیبی

😔

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
شخصیت وابسته ای داری

اره خیلی بهش وابستم

طبیعیه منم همینم

ب خاطر عشق زیاد بینتونه به خاطر همین اینریختی میشی

یه وقتا میخوای سر ب تنش نباشه در عین حال همون لحظه اگه دستش ببره یا خار ب پاش بره بگه آخ! جیگرت شرحه شرحه میشه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بهترین کارو می کنی خودت میزنی به اون راه زیاد سخت نگیر

چاره دیگه ای ندارم بعضی وقتا طاقتم طاق میشه ساعت ها گریه میکنم اما اون حتی دلیل ناراحتیمو نمیفهمه 

طبیعیه منم همینم ب خاطر عشق زیاد بینتونه به خاطر همین اینریختی میشی یه وقتا میخوای سر ب تنش نباشه ...

دقیقا همینه میخواستم ولش کنم برم ولی مریض شد تا صب بالا سرش بودم

چاره دیگه ای ندارم بعضی وقتا طاقتم طاق میشه ساعت ها گریه میکنم اما اون حتی دلیل ناراحتیمو نمیفهمه&nb ...

گیرایی شوهرت پایینه

اما در کل نباید زندگی رو سخت گرفت

خیلی وقتا بیخیالی بهترین راهه 

هیچکسی کامل نیس، آدما کم کم کامل میشن بعضیا ممکنه زمان بیشتری ببره