2777
2789
عنوان

سکوت اقایان

838 بازدید | 14 پست

با مردی که تو دعوا سکوت میکنه حالت عادی ساکته درد و ددل میکنم ساکته دائم سرش تو گوشیشه داره بازی میکنه اخلار نگاه میکنه چیکار میشه کرد؟ بعد من بد عالمم که غر میزنم زود جوش میارم بخدا خسته شدم ۸ سال از زندگیم گذشته هنوز نمیتونم درکش کنم حس میکنم بی ارزشم تو زندگیش 

خیلی وقتا ازش بدم‌میاد از بس که این رفتارارو دیدم ازش بیزار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی میکنه؟  سکوت گاها خوب ولی گاها بد

اره بازی میکنه دائم در حال چک کردن خبره میدونم اهل خیانت و این چیزا نیست ادم متعهدیه ولی رو اعصابمه از رفتاراش خسته شدم مثل این ادمایی فرار میکنه از بحث کردن سکووت میکنه

من هم خسته ام همیشه ساکته .من هم حس میکنم بی ارزشم .چرا ش را نمیدونم .حتی تو دعوا هم انگار نه انگار ...

من گاهی ارزوی مرگشو‌میکنم خستم کرده نمیدونم تو خانواده لعنتیش چی بهش گذشته که انفدر از حرف زدن ترس داره 

اره بازی میکنه دائم در حال چک کردن خبره میدونم اهل خیانت و این چیزا نیست ادم متعهدیه ولی رو اعصابمه ...

بخدا شوهر من هم همین.فقط داره گوگل وخبر چک می‌کنه .من هم دوست دارم نباشه الان یک مدتی که رهاش کردم به حال خودش .تا رفتارش را تغییر بده 

ببخشید من مجردم خب مگه سکوت بهتر از دعوا نیست

نه اصلا با کسی زندگی کن که متعادل باشه همش سکوت کردن بعنی به جای کار میلنگه یا خیلی تو زندگیش ضربه دیده از دعوا یا خیلی ترسو به هر حال روانیت میکنه انگار با دیوار حرف میزنی خودت فکر کن یه عمر با دیوار حرف بزنی چطوره به نظرت؟

نه اصلا با کسی زندگی کن که متعادل باشه همش سکوت کردن بعنی به جای کار میلنگه یا خیلی تو زندگیش ضربه د ...

می دونی اخه ادم موقعی که عصبانیه باید سکوت کنه چون معلوم نی چی از دهنش می خواد بیاد بیرون

واییییییییییی شوهرمنم اینطوریه آدم ارومیه خیلی حرص میده ادمو😁

من دیگه از حرص رد کردم دارم روانی میشم مگه میشه با همچین ادمی کنار اومد بد من ادم بده هستم که دعوا و سر و صدا راه میندازم یکی نیست بگه اگه تو عوضی حرف میزدی من انقدر پر از خشم و انفجار نمیشدم

می دونی اخه ادم موقعی که عصبانیه باید سکوت کنه چون معلوم نی چی از دهنش می خواد بیاد بیرون

اگه قرار باشه برای هر عصبانیت کوچیک و بزرگی سکوت کنه چون میترسه حرف بدی بزنه که بازم شد مشکل یعنی این ادم نه تنها قادر به برقراری ارتباط نیست بلکه ذهنشم مربضه