2777
2789
عنوان

سالها جنگیدم

299 بازدید | 34 پست

برای عشقم برای زندگیم که حفظش کنم از همه چیم گذشتم از غرورم از خانوادم از ابروم  سالها با خیال راخت نشستم توی خونم منتظر شوهرم که بیاد سر سفره بشینیم که بیاد باهم حرف بزنیم  سالها خیانت کرد و من خر هربار دروغ های شاخ دارشو باور کردم وخودمو زدم به خریت تو تموم این سالها اما خودم احساس کردم که کم کم داره از قلبم یه تیکه کم  میشه امروز من قلبی دیگه ندارم که برای کسی بتپه برای کسی بسوزه با برای کسی تنگ بشه دیگه نمیجنگم برای هیچ چیز اما انتقام میگیرم به بدترین شکل همه چیزشو ازش میگیرم بعد میرم جوری که هرگز پیدام نکنه اومدم داغ دلمو سبک کنم مجبورم باهاش بخندم پیامای عاشقونه حال  بهم زن بهش بدم مجبورم مثل زنی که عاشق شوهرشه رفتار کنم تا بتونم انتقاممو بگیرم خیلی سخته خیلی هربار که بغلش میکنم احساس میکنم که چقدر ادم لجن هستم هربار که  عاشقونه صداش میکنم حالم ازش بهم میخوره ولی هدفم مهم تره نمیتونم با داد و بیداد و دوتا فوش و بد بیراه برم خونه بابام واسه طلاق اقدام کنم اخرم اینقدر اینور اونور منو بکشن که پشیمون شم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هعییی 

فقط میتونم بگم ان شالله خدا بت نظر کنه بهتریانا تو زندگیت اتفاق بیفته💔🫂

لعنت به مردی که خیانت کنه لعنت به زنی که خیانت کنه💔

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

فقط خودتونابودمیکنی کاری که من کردم ولی شهامتش روپیداکردم دیروزواسه همیشه ترکش کردم انتقام فقط باعث عذاب خودت میشه همین که ولش کنی مث سگ بپوسه توتنهاییش بزرگترین انتقامه لعنت به همشون 

عزیزم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عزیزم میخوای چیکار کنی حق طلاق بگیری یا چیزی رو به اسمتون کنه

حق طلاق برام مهم نیست  دختر عموم وکیله سند و مدرک برای خیانت جور کنم حله ولی مورد دوم اره تا الان ماشین ببه نامم شده خونه و فعلا نمیزنه تا ببینم چی میشه

فقط خودتونابودمیکنی کاری که من کردم ولی شهامتش روپیداکردم دیروزواسه همیشه ترکش کردم انتقام فقط باعث ...

نه شوهرمن مثل سگ تنهایی نمیپوسه پولداره راحت جایگزین پیدا میکنه ولی من نمیخوام رفتن  من  راه براش باز کنه میخوام بزنمش زمین یعد برم