2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بهم بگید چیکار کنم

294 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

دوستان من ۱۹ سالمه و راستش سر یه دوراهی موندم

من همیشه عاشق کشور آلمان بودم از بچگی دوست داشتم برم ولی خب نشد الان برادرم میگه میتونم کمکت کنم بری چین و میگه حماقت نکن برو چین درستو بخون از اینورم میتونم ساپورت مالیت کنم و کار من و بابا هم اونجا راه میفته 

میگه آلمان هم از نظر ساپورت مالی مشکل هست هم میخوان سپاه رو تروریستی اعلام کنن ممکنه برات دردسر ساز بشه

من چین رو دوست ندارم راستش عاشق آلمانم

الان بین غولی به نام کنکور و چین موندمه

میگه آلمان رو ممکنه نشه بری چین احتمالش بیشتره اگر شد برم یا نه؟شما جای من بودین چیکار میکردین؟

ضمن اینکه یکی از همکلاسیام چند وقت پیش رفت چین و من دوست ندارم جایی که اون رفته برم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیز...بله البته من فقط پکیج زیست رو خریداری کردم بقیه دروسشو نخریدم

آها مبارکتون باشه ، ببخشید میتونم بپرسم مال چ پایه ای رو خریدید؟ راضی هستید؟

وطن ای هستی من..
آها مبارکتون باشه ، ببخشید میتونم بپرسم مال چ پایه ای رو خریدید؟ راضی هستید؟

مرسی

من سه پایه رو خریدم

البته من یکم دیر خریدم عید نوروز در تخفیف که گذاشته بودن و کلا دو سه فصلشو فرصت کردم ببینم پدربزرگم فوت کرد و بعد امتحانات نهایی و برنامه هام تماما به هم ریخت

ولی اون فصلایی که دیدم خدایی عالی بود

اینم بگم که ویدیوهای آموزشی پایه دهم رو رایگان در اختیارتون قرار میدن اگر بهشون پیام بدید حدودا ۵۰ ساعته که تدریس پایه دهم هست

به هر حال پیشنهاد میکنم اگر قصدتون خریده اول نخرید اون بخش از پایه دهم رو که رایگان گذاشتن با مشاورینشون صحبت کنید و ازشون بگیرید و خودتون ببینید که ضرر نکنید اگر یوقت دوست نداشتید تدریسشونو

مرسی من سه پایه رو خریدم البته من یکم دیر خریدم عید نوروز در تخفیف که گذاشته بودن و کلا دو سه فصلش ...

خدا رحمتشون کنه ، بله منم پکیج دهمشو دیدم ، و واقعاً محشر بود فکر نکنم نکاتی باشه و آقای آریا بام رفیع نگفته باشند ، واقعاً اگه فرصت می داشتید و کامل می دیدن برای کنکوری صدرصد زیست رو بالای ۸۰ میزدین.

عزیزم راستش من ی پیشنهاد براتون دارم ، امکانش هست درخواست دوستی مو قبول کنید 🙏🏻🌷

وطن ای هستی من..