2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 46 پست
حرف شما درست خانمای عزیز وقتی نمیتونین یه زندگی رو تموم کنید پس لطفا کنکاش نکنید خودتون اذیت میشد

اره دیقا اسی اصن دعوا نکن باهاش به خودت برس عشق و حال کن اون مرتیکه گلابی ول کن 

دست از سرم برنمیداره توقع داره براش بهترین زن باشم.  من بیخیالش میشم اون بیخیال من نمیشه این آ ...

خب شاید اشتباه میکنی چون اگه از جایی تامین میشد دیگه خواستش رو از شما گدایی نمیکرد

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی شرایط طلاق نداره به نظرم مث یه همخونه باهاش زندگی کنه دیگ محل نده وقتی ادم نمیشه 

دقیقا میخوام بهش محل ندم جوری که انگار توی خونه نیست 

اما میره و میاد یا از مرتب بودن و نبودن خونه ایراد میگیره یا از غذا یا شب میاد میچسبه بهم 

بهش میگم تو که بیخیال زندگیمون شدی بی خیال منم باش انگار اصلا توی این خونه نیستم 

ولی فایده نداره 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

خب شاید اشتباه میکنی چون اگه از جایی تامین میشد دیگه خواستش رو از شما گدایی نمیکرد

نه اشتباه نمیکنم 

این مردک مریضه از همون فردای عروسیمون متوجه شدم دوست دختر داره اما نتونستم برگردم 

با هر کدوم از این زنا انقدر ادامه میده تا طرف خودش بیخیال شه یا شوهر کنه تا این عوضی ولش کنه 

بعد از این همه سال زندگی این سومین زنی هست که باهاش وارد رابطه شده 

از این که باهاش دوسته مطمئنم ولی حالا رابطه جنسی داره یا نه رو نمیدونم نمیخوامم بدونم 

زدم اما فایده نداره محکم پای شوهرم ایستاده 

پس کاری نمیشه کرد خودتو بزن به بیخیالی فقط مراقب باش مریضی ندت بهت

راستی تاپیک قبلیت گفتی شمال بود وقتی برگشت چی کردی؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
پس کاری نمیشه کرد خودتو بزن به بیخیالی فقط مراقب باش مریضی ندت بهت راستی تاپیک قبلیت گفتی شمال بود ...

دعوامون شد و کار به کتک کاری کشید 

خانوادش طرفداریشو کردن اونم کلا منکر شد 

و منه بدبخت همچنان توی این خونه زندگی میکنم 

دعوامون شد و کار به کتک کاری کشید  خانوادش طرفداریشو کردن  و منه بدبخت همچنان توی این خو ...

تمام تلاشتو بکن مستقل بشی

وکلا نادید بگیرش بزار هر گوهی میخواد بخوره

اون آدم نمیشه خودتو مریضش نکن ولش کن بره دنبال هرزگیش

توهم بفکر استقلالت باش برو دنبال درآمد

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
تمام تلاشتو بکن مستقل بشی وکلا نادید بگیرش بزار هر گوهی میخواد بخوره اون آدم نمیشه خودتو مریضش نکن ...

یه بچه دارم که نمیتونم تو خونه تنها بذارم به خاطر شرایط خاص بچم نمیتونم طلاق بگیرم 

یه بچه دارم که نمیتونم تو خونه تنها بذارم به خاطر شرایط خاص بچم نمیتونم طلاق بگیرم 

ای داد فکر کردم نداری

افسوس

اشکال نداره ولی نزار روح و روانتو خراب کنه سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

نمیگه کمبودش چیه از بچه اش خجالت نمی کشه؟

حیف اسم مرد بزاری رو این نر ها

دوست منم بچه اش یه مشکلی داره پاسوز اون شده

😔😔😔

شوهر کثافتشم میتازونه

چون میدونه زنش نمی تونه بره

2827
2791
2779
2792