2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

89 بازدید | 13 پست

من امسال دوازدهمم میخواستم بدونم اگه یه زمانی خواستم ترمیم بزنم بعضی درسا رو چه زمانی میتونم ترمیم کنم ؟ منظورم اینه چه ماهی از سال بعد ؟ 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

ینی تیر امسال کنکور داری ؟

اگه میخوای معدلت روی کارنامه تیر امسال تاثیر داشته باشه کع باید نهایی های خرداد رو بخونی 

اگه خدای نکرده قصد پشت کنکور موندن رو داری و میخوای کنکور ۱۴۰۳ بدی و نهایی ترمیم کنی

میتونی شهریور امسال (۱۴۰۲) 

دی ۱۴۰۲

یا خرداد ۱۴۰۳ 

ترمیم کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی تیر امسال کنکور داری ؟ اگه میخوای معدلت روی کارنامه تیر امسال تاثیر داشته باشه کع باید نهایی ها ...

آره عزیزم منظورم همون پشت موندن بود خیلی ممنونم که گفتی بعد یه سوال مثلا میشه چند تا درسو شهریور چند تا درسو دی و چند تا درسم خرداد داد ؟ یا همه رو باید یه جا توی یه ماه بدی ؟

آره عزیزم منظورم همون پشت موندن بود خیلی ممنونم که گفتی بعد یه سوال مثلا میتونی چند تا درسو شهریور چ ...

خواهش مبکنم عزیزدلم 

راستش چون اولین ترمیم برای کنکور ۱۴۰۳ میشه شهریور باید صبر کرد تا بخشنامه بیاد ببینن چی میگن فعلا چیزی مشخص نیست 

خواهش مبکنم عزیزدلم  راستش چون اولین ترمیم برای کنکور ۱۴۰۳ میشه شهریور باید صبر کرد تا بخشنامه ...

آها باشه پس بازم ممنون عزیزم ❤️

@elite_konkor1 اینم یه برنامه سه ماهه گذاشته  ۷۰ روز یادگیری  ۲۰ روز آزمون

مرسی فدات شم😘🥰❤️ منکه خودم تصمیم گرفتم این یه ماهو نهایی هامو بخونم و بعد واسه کنکور شروع کنم آخه خیلی درسم ضعیفه

واسه امسال فقط میتونم همون نهایی هامو خوب جمع کنم 

مرسی فدات شم😘🥰❤️ منکه خودم تصمیم گرفتم این یه ماهو نهایی هامو بخونم و بعد واسه کنکور شروع کنم آخه ...

خواهش میکنم عزیزدلم😍😍

اره ببین ۴۰ دذصد کنکور خب نهاییه و خیلییی تاثیر داره 

تو معدلت سعی کن بالا بشه 

دوازدهم که بخونی در واقع هم برا نهایی خوندی هم برای کنکور 

حدود ۲۰-۳۰ دذصد کنکور حداقل از دوازده‌مه 

۴۰ درصد  هم نهایی 

همینا رو اوکی شی رتبه خوبی میده🥹

موفق باشی ❤️

خواهش میکنم عزیزدلم😍😍 اره ببین ۴۰ دذصد کنکور خب نهاییه و خیلییی تاثیر داره  تو معدلت سعی کن ...

آره دقیقا واسه همین این تصمیمو گرفتم تازه میگن سال بعد پنجاه درصد میشه معدل واقعا تاثیر زیادی داره 😬