2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 25 پست
این آدماخیلی بدن😞منم تجربه مشابهه دوستت ودارم بااین تفاوت ک من واقعابه چشم همسربهش نگاه میکردم وفک ...

عزیزم بعد الان تاوان این کاراشو داده یا نه؟

عزیزم میدونم ک چقدر سخته یکی لمست کنه و بهت انگ هم بزنه بعدش دوستی خیلی حالش بده🥺 

اما شما نترس گناه شما و دوست من فقط عاشقیه خدا انقدر مهربون هست ک ببخشه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیک ممنوعه

الان قفل میکنم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
 وای اصلا بهش فکر نکنه واس گذشته هیچ ناراحتی نکنه بخاطر ی احمق خودکشی بگو حیفت نیس فقط چون ساده ...

باش عزیزم

بهتره دیگه اصلا با این خونواده رابطه رو قطع کنند ،بعدم ما هر بار که از این تاپیکا هست به دخترا میگیم ارزش خودتونو حفظ کنید و اینا ،یه عده میریزن سرمون ،حالا بیاید با چشم بصیرت بخونید و ببینید که حتی پسرای ناپاک هم دنبال دختر پاک و باحیا هستن ،

بنظرم دوستت اشتباه کرده کلا که رفته خونه اونا دوباره 

بنظرم با دوست صمیمیش باید قطع رابطه کنه 

چون این پسره هی میخواد بره رو اعصابش 

بگو این اتفاقو برای خودش تجربه کنه و دیگه به کسی اعتماد نکنه 

اون لحظه بهش اعتماد داشته و دوسش داشته پس نباید عذاب وجدان داشته باشه 

بهش بگو  اونم همونقدر که تو اون رابطه بودی بوده 

پس غلط میکنه به تو انگ میزنه 

اجازه نده عزت نفستو بگیره 

هر کلمه ای که از دهن پسره درمیاد دیدش نسبت به خودشه

بهتره دیگه اصلا با این خونواده رابطه رو قطع کنند ،بعدم ما هر بار که از این تاپیکا هست به دخترا میگیم ...

ولی دوست من پاکع بی حیا نیست برای این ینفر اینجور شد 

عزیزم بعد الان تاوان این کاراشو داده یا نه؟ عزیزم میدونم ک چقدر سخته یکی لمست کنه و بهت انگ هم بزنه ...

نه اصلاازش خبرندارم قضیه برای چهارسال میشه من دوساله ازدواج کردم وکلاازش بیخبرم ولی هنیشه عذاب وجدان دارم 

به دوستت بگوهیچی قدآزادی روان وآرامش اعصاب برای یه انسان واجب نیست هیچ مردوپسری هم نمیتونن اینوبراش تامین کنن سعی کنه روی پای خودش بایسته وبه اینده نگاه کنه

بنظرم دوستت اشتباه کرده کلا که رفته خونه اونا دوباره  بنظرم با دوست صمیمیش باید قطع رابطه کنه& ...

دقیقا منم گفتم توهم میتونی بری بگی پسره با همست و قطع ارتباط بهترین گزینه است

نه اصلاازش خبرندارم قضیه برای چهارسال میشه من دوساله ازدواج کردم وکلاازش بیخبرم ولی هنیشه عذاب وجدان ...

چشم ممنونم عزیزم