2777
2789

تو گوشیش دیدم سرچ کرده چگونه دست دوست دخترم فرار کنم خیلی دلم شکست و بعد پیام دوستمو براش فرستادم که  که گفته از این پسر فاصله بگیردنبال سواستفاده ه اس(دختره دوستم ) انتظار داشتم بگه نع عزیزم اینجوزی نیست و برام توضیح بده  ولی این آقا سریع بلاکم کرد بعد مجبور شدم اس ام اس بدم دیگه هیچی پیامی نداد!!!!!بهم  چیکار کنم یعنی  براش مهم نیستم؟چرا نمیاد منت کشی گنااه دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره تحقیرت میکنه بیخیال 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
جات بودم اصلا بهش پیام نمیدادم که چیکار کردی فقط بلاکش میکردم هیچوقت جوابشو نمیدادم جوری زندگیمو ادا ...

اخه چجوری ادامه بدم ب این زندگی کوفتی خیلی شکستم ازش  خاطراتش هی مرور  میشه 

از من می‌شنوی دور شو از این آدم دیگه دنبالش نرو  کوچکترین پیامی بهش نده

اگه خودش باز برگشت چی ؟ ما خیلی کات کردیم قبلا میومد سمتم ولی الان حس میکنم همه چی لوس و عادی شده براش چقد ازش دور باشم تا عزیز شم