nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 عنوان شما جای من بودید چیکار میکردید واقعا 143 بازدید | 13 پست ۸ساله ازدواج کردم یه پسر یع ساله دارم .مادرشوهر پدرشوهرم خونشون شهرستانه سالی دوبار میریم سر میزنیم بهشون کارشوهرم ازاده برا عید که میایم سر بزنیم حداقل۲۰روزو میمونیم میایم اینجا شوهرم دیگع سرش با خانوادش و دوست گرمه کلا منو دیگع یادش میره اخلاقشم عوض میشع چیزیم بگی بلند جلو اونا میگع ابروتو میبره هرچیم میگم بریم گوش نمیده میگع تا خوذم نخام وکارم شروع نشه برنمیگردم منم اعصاب خانوادشو ندارم همش خونه باز امسال خوبه سرم با بچم گرمه بگم نمیام باهات خودت برو نمیشه میامم دیگع مگع برمیگزده هی سررفتن باهم بحث داریم بهم اهمیت نمیده جلو خانوادش رابطه که میخاد میاد سمتم دیشب با گریع بهش گفتم باهام خوب رفتار نمیکنی کع خانوادتم یاد بگیرم میام اینجا انقد وایمیسم باید رو سرت حلوا حلوام کنی.امروز یه کم بهتر بود باز فردا میشه ادم قبلی.نمیدونم دیگع چیکار کنم.خواهر خودشم یه شهر دیگع اس میاد سر بزنه با اینکع مادرشوهرش اینجاس بیشتر خونع مامانشه.انقذ دنبال حاشیه و حرفن حوصله ادمو سرمیبرن حال بهم زنم 1402/01/14 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 وااای منم دقیقا مشکل تو رو دارم واقعا سخته شما چقد میمونی
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 بهش حق بده اگر در سال 2 بار میره پیش خانواده اش خانوادشم یع سره میان سرمیزنن زمستون دوماه اومدن موندن
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 باهاش اتمام حجت کن قبل رفتن مگه گوش میده اخه
شندص عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1584 وقتی هم اونجایی سرت تو کار خودت باشه مثل خودش برخورد کن انگار نمیشناسیش
شیواخوبه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 خانوادشم یع سره میان سرمیزنن زمستون دوماه اومدن موندن خب خیلی گیر نده چون فقط اعصاب خودت رو داغون میکنی
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 وقتی هم اونجایی سرت تو کار خودت باشه مثل خودش برخورد کن انگار نمیشناسیش براش مهم نی اما من عذاب میکشم چون رفتار خواهرشو با شوهرش میبینم
شندص عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1584 براش مهم نی اما من عذاب میکشم چون رفتار خواهرشو با شوهرش میبینم چاره ای نداری عذاب نکش اون شوهرش اومده خونه مادرزنش پس چجوری میخواستی رفتار کنه
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 چاره ای نداری عذاب نکش اون شوهرش اومده خونه مادرزنش پس چجوری میخواستی رفتار کنه کلا برخوردشون باهم خوبه همه جا شوهره با پسوند خانوم صداش میزنه یع کار بدون زنش انجام نمیده
همدم۱۴۰۱ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2032 شما چقد میمونی دوهفته موندیم ای سری ولی تابستون زیاد موندیم به دعوا کشیده شد هرچی کم بمونی خوبه زیاد بمونی حریما شکسته میشه حیلی برام سخته هر وقت میریم ناراحتی پیش میاد من خانواده خودمم پیشم نیست هردو طائفه تو یه شهرستانن و ما تو یه شهر دیگه
nafasiibala مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 13407 دوهفته موندیم ای سری ولی تابستون زیاد موندیم به دعوا کشیده شد هرچی کم بمونی خوبه زیاد بمونی حر ... دقیقا میفهممت من مامانم نزدیکه خودمه.منم همش بحث سر رفتن مادرشم فضوله هی دخالت میکنه