2777
2789
عنوان

وقعا زشت بود😐

629 بازدید | 32 پست

ما امروز قرار نبود جایی بریم با دخترم خونه بودیم یه دوستی زنگ زد گفت خونه نمون بیا پیش ما.منم بعد از کلی اسرار اون دخترم رو حاضر کردم کلی خوراکی با خودم بردم که دسته خالی نرم زشته.بعد که رسیدیم یکم نهار خوردیم.این بنده خدا اصلا از خوراکی های که اورده بودیم نیاورد حتی از خوراکی دیگه ای نیاورد یکم به بچه های خودش داد از خوراکی ها همش رو گذاشت تو ماشین و رفت.حالا حلالش باشه ولی به نظرم خیلی رفتارش زشت بود وتوهین داشت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره کارش زشت بود..

منم چند وقت پیش مهمان داشتم شام اومدن.کلی پذیرایی کردم.طرف بستنی آورده بود نیوردم.ب همسرم گفت زشت شد نیوردم در واقع نرسیدم.

همسرم میگه نه ما کلی خوراکی گذاشتیم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آره منم خوشم نمیاد اینجوری  هر وقت مهمونم میاد و برامون چیزی میاره معمولا بهش تعارف می‌کنیم …

من واقعا مشکلم اون هوراکی ها نبود ولی به نظرم کارش خیلی زشت بود خب یکم تنغلات بود میاورد بچه ها می خوردن

آره کارش زشت بود.. منم چند وقت پیش مهمان داشتم شام اومدن.کلی پذیرایی کردم.طرف بستنی آورده بود نیورد ...

خب شما کلی پذیرایی کردی ایشون فقط نهار رو اورد بقیه رو جمع کرد خیلی کارش برام عجیب بود😐

چقدر پرو بوده ،حواسش هم نبوده وقتی میذاره تو ماشین که میفهمه ،مگه میشه؟ واسه منم پیش اومده ۲ کیلو شیرینی تر از بهترین جا گرفتم ،طرف جلو خودمون باز نکرد ،برامون آبنبات سنگی آورد😐😑🤦‍♀️

من واقعا مشکلم اون هوراکی ها نبود ولی به نظرم کارش خیلی زشت بود خب یکم تنغلات بود میاورد بچه ها می خ ...

خب هیچکی واسه خود اون خوراکی و خوردنش  نمیگه 

ولی یه نوع احترام  میدونیم ‌ و اینکه بچه هم بودن بچه ببینه دلش می‌خواد 

چقدر پرو بوده ،حواسش هم نبوده وقتی میذاره تو ماشین که میفهمه ،مگه میشه؟ واسه منم پیش اومده ۲ کیلو شی ...

خب این تو طبیعت بود کای اجیل تخمه پفک بود بعد شیره توت با نون بردم گفتم عصر که شد بخوریم با هم میوه بود ولی لیشون همه رو چید تو ماشینش برد واقعا از عصر تا حالا هنگم