2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان

539 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من متاسفانه عفونت قارچ واژن گرفتم یه بار دکتر رفتم یه سری قرص و پماد داد مصرف کردم یه تایمی خوب بودم دوباره الان شروع شده

یکی از لابیا های واژنم ورم داره سفیدک زده ازطرفی واژنم به شدت خشکه و خارش هم دارم کلا از شکل افتاده شبیه واژن زن ۶۰ ساله شده 

بخدا خودم و همسرم خیلی نظافت رو رعایت میکنیم هرروز لباس زیرم رو عوض میکنم یه روز درمیون حموم میرم ژل شستشوی واژن مخصوص استفاده میکنم با دستمال نخی خودمو خشک میکنم ولی باز نمیدونم چرا دچار این عفونت دیگه دارم دیوونه میشم

توروخدا اگه راهکاری دارید بگید ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای شستشو از شامپو بچه استفاده کن

یکی از دوستام همین مشکلو داشت رفت دکتر ی سری گفت ژل شستشو بزار کنار از شامپو بچه فیروز زردا هستن ازونا استفاده کن من خودم واسه واژنو صورتم فقط این دو

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

این درمان شاید ب تمسخر بگیری ولی بنده سه سال این مشکل داشتم همه چی تست کردم. 

راه درمانمم این بود ی دامن بپوش بعد ی انبر نسا دود بزن بزار روی سینی بزار دود انبر نسا.مستقیما بره زیر دامن تاثیرش عالی

علائم ات چی بود ؟؟؟

منم عفونت قارچی گرفته بودم پماد زدم خوب بودم بعد رابطه باز همینطور شدم 

رفتم یه آجر داغ کردم بعد یکم صبر کردم دامن پوشیدم و یه پارچه کشیدم رو آجر و نشستم روی آجر خیلی خوب بود بعدشمم رفتم حمام تو آب و سرکه نشستم 

شب هم عسل رو با سرنگ ریختم تو وا.ژن این کار واقعا خوب بود اینو یه عطاری بهم گفت

از من کامل رفع شد

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊