2777
2789
عنوان

اضافه وزنم😖😖😖

183 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۱۵۸ smام وزنم ۶۵ ۶ کیلو اضافه وزن دارم امروز روزه بودم عموم گف تو ماشالا خیلی چاقی حتما روزه میگیری کم کنی آره؟

منم  تو آستینم جوابایی داشتم اما گفتم بزرگه ولش 

حالا زن عمومم  به مامانم میگفت نزار فلانی دیگه بیشت از این چاق بشه کلا اعصابم و خورد کردن 

این عموم با من لجه نمیدونم چرا کوچیکم نیسا ۳۵ سالشه اما نمدونم چرا اینجوری گف 

نه حوصله ورزش دارم نه رژیم 

خسته ام خستههههه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یا رژیم بگیر و ورزش کن یا تحمل حرف دیگران رو داشته باش. انتظار نداری وقتی چاقی بهت بگه مانکن و خو ...

عزیز من نمیگم بگن خوش اندام 

چون ازجلب توجه خوشم نمیاد فقط در مورد من اظهار نظر نکنن حالا پشت سرم هر حرفی میزنن بزنن برام مهم نیست

عزیز من نمیگم بگن خوش اندام  چون ازجلب توجه خوشم نمیاد فقط در مورد من اظهار نظر نکنن حالا پشت ...

خب عموته. یعنی هیچی نگه؟! میگن دیگه. طبیعیه. می‌دونم ناراحت کننده است برات ولی انتظارت هم زیاده. عمو جز خانواده آدمه. چیزی باشه میگه نظر هم میده. عموهای ما هم همینن. چاقی مشکل توئه. نظر دادن اون بنظرم مشکل نیست.

عزیزم بقیه رو بیخیال ولی برای سلامت بدنت و احترام به خودت حتما وزنتو سلامت نگه دار💙

آخه زیاد معلوم نمیکنه اونقدی هم نیستم که از در رد نشم فقط یکمیه اما فک کنم دیوار من هرجا کوتاهه

خب عموته. یعنی هیچی نگه؟! میگن دیگه. طبیعیه. می‌دونم ناراحت کننده است برات ولی انتظارت هم زیاده. عمو ...

حالا یکی میاد میگه فلان چیز و بپوش و نپوش  و اینو بخور و نخور میگی عموی آدمه حق داره اظهار نظر کنه 

بعدشم نه تنها این موضوع بلکه همیشه میخواد کرم بریزه خدارو شکر از ۷ تا عموهام فقط این یه تختش کمه بقیه ماهن😘

خدارو شکر فکر نکنم روزه رو من کار ساز باشه

هست عزیزم از پر خوری نکنی گوشت نخور چند وقت یه تیکه دو تیکه کوچیک بیشتر نخور در هفته کم خوری لاغرت میکنه من سیر غذا نمیخورم یکم سیر شدم دست از غذا میکشم بخدا اگه حواسم نباشه به خوردنم چاق میشم خیلی خدایا نیار اون روزو

عزیزم نزار بیستر چاق بشی هنینایی که گفتم انجام بده

خب عموته. یعنی هیچی نگه؟! میگن دیگه. طبیعیه. می‌دونم ناراحت کننده است برات ولی انتظارت هم زیاده. عمو ...

چقد بی ادبی

چاقی مشکل توئه یعنی چی؟؟؟؟

یکم تحقیق کن ببین این خانم اصلا چاق هست یا نه

بی ام ای رو بلدی حساب کنی؟؟؟

شما انگار خیلی خوشحال میشی عموت برینخ بهت