ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12284 عنوان آبله مرغون 147 بازدید | 13 پست من۳۴سالمه وتا حالا نگرفتم خیلی میترسم که بگیرم آیا امکان داره بگیرم چند وقتیه مبشنوم بعضیا میگیرن مگه واکسنس توبچگی نزدیم؟ازموندن جایه دونه ها فوبیا گرفتم🤕🤕 1402/01/13 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها_و_خسته_ عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2242 وای خیلی حواست باشه نگیری من گرفتم جاش بدجور موند رو صورتم کاربری دست یه نفره.
خسته_از_خودم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1176 من تقریبا دو ماه پیش گرفتم اره ممکنه بگیری نام کاربری م بسته به مود ثبت نام بود و نمیدونستم نمیشه تغییر داد😊😊
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12284 وای خیلی حواست باشه نگیری من گرفتم جاش بدجور موند رو صورتم وای😣😣شما ازکجا گرفتین؟خیلی میترسم
پاپیون__سفید عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 12675 وای خیلی حواست باشه نگیری من گرفتم جاش بدجور موند رو صورتم پماد startamed باید میزدی . منم پارسال گرفتم جاشون تو صورتمنموند خدای من خدای معجزه هاست .
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7794 سلامدختر دوستم دو سال و ده ماهش هسدیروز تب کرد و دل درد داشتالان کف دوتا دست هاش دونه قرمز زده خارش داره و کف پاش هم خارش دارنیعنی آبله هستو دهنش هم دونه زده قرمز رنگهآفت سفید هم زده به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4043 امسال خیلی شده بچه های من گرفتن خیلیاگرفتن ولی بزرگ هااذیت میشن
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12284 سلام دختر دوستم دو سال و ده ماهش هس دیروز تب کرد و دل درد داشت الان کف دوتا دست هاش دونه قرمز زده ... اشالله که زودی خوب شن.ولی چقدرزیاد شده تازگی ها
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7794 امسال خیلی شده بچه های من گرفتن خیلیاگرفتن ولی بزرگ هااذیت میشن میشه منو راهنمایی کنی عزیزمدختر دوستم دو سال و ده ماهش هسدیروز تب کرد و دل درد داشتالان کف دوتا دست هاش دونه قرمز زده خارش داره و کف پاش هم خارش دارنیعنی آبله هستو دهنش هم دونه زده قرمز رنگهآفت سفید هم زده به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7794 اشالله که زودی خوب شن.ولی چقدرزیاد شده تازگی ها ممنون عزیزمنمیدونم آبله اس یا نهاز کف دست و پاش شروع شدهدونه ریز زده و خارش داره به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4043 میشه منو راهنمایی کنی عزیزم دختر دوستم دو سال و ده ماهش هس دیروز تب کرد و دل درد داشت الان کف دوت ... ببخشیددیردیدم عزیزاگرابله باشع اول چندتادونه وتوش ابدارهست وتاچندساعت هی زیادمیشه وتب واینهاهم داره بیشترازروی شکم وسینه میزنه بعددیگع پرمیشه همه جا
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7794 ببخشیددیردیدم عزیزاگرابله باشع اول چندتادونه وتوش ابدارهست وتاچندساعت هی زیادمیشه وتب واینهاهم داره ... ابله نیسویروس کوکساکی هسیا بیماری دهان و پا و دستبچه داغونه بیچاره😭😭 به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
سوسن۱۳۱ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4043 ابله نیس ویروس کوکساکی هس یا بیماری دهان و پا و دست بچه داغونه بیچاره😭😭 این چه بیماری هست اسمش رونشنیده بودم یعنی واگیرهست ازکسی گرفته
هرمیون4 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 7794 این چه بیماری هست اسمش رونشنیده بودم یعنی واگیرهست ازکسی گرفته نمیدونمدکتر گفته از دست زدن به جای الوده منتقل شده به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔 بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند