2777
2789
عنوان

کیا تو اینستا با خارجی ها حرف زدن؟

551 بازدید | 23 پست

چیا گفتن؟

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز با یکی از ترکیه حرف زدم گفت راجب تاریخ ایران کنجکاوه

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

چند سال پیش دوتا دوست داشتم یکیشون ایتالیایی بود اسمش انتونی بود یکیشونم نروژی بود اسمشو دقیق یادم نیست ولی خیلی خوشگل بود چیز خاصی نمیگفتیم مثله دوستا حرف میزدیم دیگ یه بارم قرار بود جور کنه برم نروژ ولی نشد متاسفانه😂

یه بار با یه پاکستانی😂😂 پسره میخواست رل بزنه ۱۷ سالش بوداا..من اون موقع ۱۸ بودم اما ترسیدم گفتم ۲۵ سالمه پراش ریخت منو انفالو کرد🤣🤣🤣

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من از طریق همین اینستا با دو سه نفر صحبت کردم از اروپایی خوشم نیومد از پسرهای کویت و امارات خوشم میا ...

بعد عربی بلدی حرف بزنی؟😁