2777
2789
عنوان

به خودم قول دادم ک

97 بازدید | 6 پست

دیگه هیچ دوست صمیمی واس خودم انتخاب نکنم... یکی از دوستام خیلی خالی میبست در حدی ک متوجه میشدم. یکی از دوستام انقد بهم حسادت می‌کرد ک  بهم میگفت تو رو چرا انقد دوست دارن و یکی از دوستام ک پشت سر همه حرف میزد و راز هاشون و بهم میگفت و بعدشم میگفت به هیچ کس نگیاا. و دوست دیگم که بیشتر موقع مسخرم کرد و میگفت تو چرا بلد نیستی پفیلا درست کنی. تو چرا چایی و با ی پارچه میاری با دوتا پارچه بیار. خب ک چی... از این به بعد با خودم حرف میزنم. با خودم اهدافم و مرور میکنم و عملی میکنم. با خودم میرم بیرون و سینما و کافه. از این به بعد خودم و بیشتر از همه دوست دارم 🌼🌱

خب شاید دوست درست انتخاب نکردی...هرچند الان ادما منفعتشون در نظر میگیرن ولی باز ادم خوب هست...تنهایی ...

تنهایی بهتر از همنشین بد هستش... من خیلی دوست و رفیق داشتم اینا چندتاشون بودن ک باهاشون خیلی صمیمی بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی بهتر از همنشین بد هستش... من خیلی دوست و رفیق داشتم اینا چندتاشون بودن ک باهاشون خیلی صمیمی ب ...

اون کع تنهایی بهتره توش شکی نیس ولی خب تنهایی سخته...یه مدت اره ولی بعدش میبینی دیگه انگیزه هیچ چیزی نداری و فقط میخوای روزا و شب ها بگذره