2777
2789
عنوان

ی غذا بگید

192 بازدید | 18 پست

من جدیدا جوشام خیلی زیاد شدن ریزن مثلا از ۱۰ قدمی به چشم نمیخوره خیلی ولی نزدیک آینه میشم کلی جوش دارم که همشونم ریزه و چندتاش کلا ی ۴ ماهی هس نرفته پانژل اینام میزنم ولی هیچ...

میخوام ی رژیم بگیرم نه آرد استفاده کنم(نون و این چیزا)نه برنج نه لبنیات ولی چی بخورم؟نمیشه همش سوپ بخورم میخوام این رژیمو ۳ روز اگه شد ی هفته حداکثر نگه دارم چندتا غذا و صبحونه بگید مخصوصا صبحونه که من باید ۷ بیدار شم برم دیگه تا ظهر کار دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر جوشات میخوای رژیم بگیری چرا لبنیات رو حذف کردی؟!

نون و برنج ربطی به جوش نداره!!! 

شیرینیجات و غذا های چرب و باید حذف کنی عزیزم 

سرخ کردنی نخور 

شیرینی و شکلات و کیک نخور 

غذایی که روغن زیاد داره نخور 

آب هم زیاد بخور خییییلی

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
نون و پیاز نون لا پیاز

😂😂😂😂

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خوب علت جوش هاتو پیدا کن عزیز مگه کبدت چربه؟ باید ببینی جوش هات بخاطر چیه بعد بری سراغ غذا بعد هم حذف غذا ها اشتباهه بدن نیاز داره به چهار دسته غذایی ولی به اندازه و هر وقت که گشنگی واقعی داشتی شیرینی ونوشابه رو حذف کن

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
بخاطر جوشات میخوای رژیم بگیری چرا لبنیات رو حذف کردی؟! نون و برنج ربطی به جوش نداره!!!  شیرین ...

😂والا ی چندتا جا نوشته بود چیزایی مث شیر و اینا که از گاو گرفته میشه گاو وقتی شیر تولید میکنه باهاش ی هورمونی ترشح میشه تو بدنش که باعث جوش میشه (والا خودمم شک دارم ولی میخوام مصرف نکنم ببینم چی میشه)برنج و نون هم التهابو تو بدن بالا میبره شیرینی جاتم بخاطر آردی که داره مث نون میخوام مصرف نکنم

میدونم ولی میخوام امتحانش کنم ۳ روز چیزی نمیشه میخوام ببینم مشکل اینکه چند سال و چند ماهه این جوشا ن ...

با سه روز به جایی نمیرسی عزیز من یک عمر راه اشتباه رفتی با سه روز درست نمیشه باید یک تغیر اساسی تو زندگیت بدی با تمرکز غذا بخوری نه جلو تلویزیون که متوجه نشی چقدر غذا خوردی باید آروم شمرده غذا بخوری باید هر وقت معده ات استپ داد بکشی کنار از غذا خوردن باید  لایف استایل عوض کنی

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
خوب علت جوش هاتو پیدا کن عزیز مگه کبدت چربه؟ باید ببینی جوش هات بخاطر چیه بعد بری سراغ غذا بعد هم حذ ...

نوشابه اصلااا مصرف ندارم ینی بگم سالی شاید سروتهش ی ۵ لیوان مصرف کنم شرینی جاتم مصرفم خیلی نیس ی وقتایی که شیرینی نداریم خونه اصلا تا چندماه نمیخورم وقتاییم که هس روزی یکی